Çarşı esnafından örnek davranış

 

Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan “Kapak Toplama Kampanyası” tüm hızıyla sürerken, öğrencilerin yanı sıra ilçe esnafının da kampanyaya destek vermesi takdirle karşılandı.

            Akülü araca ihtiyaç duyan Hamide Özçerçel isimli engelli vatandaş, kendisine kapak toplayarak katkıda bulunan çarşı esnaflarına teşekkür etti. Özçerçel, Cumhuriyet ve Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin desteğini gördüğünü belirtirken şu ana kadar yaklaşık 20 çuval kapak topladığını kaydetti.

            Umut Kuruyemiş Sahibi Tamer Mirza’dan esnafların topladığı kapakları dün alan Özçerçel, akülü aracına bir an önce kavuşmak istediğini vurguladı. Koltuk değnekleriyle yürümekte güçlük çektiğini ifade eden Hamide Özçerçel, “Karacabey Belediyesi’nden akülü araç konusunda söz aldım. Kapaklarım hazır bekliyorum. Bir an önce akülü aracıma kavuşmak istiyorum. Bu şekilde çok zor oluyor” dedi.

            Çarşı esnafı olarak kapak toplama kampanyasına el birliğiyle katkıda bulunmayı amaçladıklarını dile getiren Umut Kuruyemiş Sahibi Tamer Mirza ise, “Bizler elimizden geleni yaptık. Sıra Belediye’de. Umut ediyorum ki Hamide ablamız en kısa sürede akülü aracına kavuşur. İlçedeki tüm esnafları bu duyarlı kampanyaya davet ediyoruz” diye konuştu.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.