Bu araç neyin nesidir?

Karacabey Atatürk Bulvarı üzerinde Ulu Cami yanında 2 aydır gelişi güzel park etmeye başlayan 16 RL 354 Plakalı damperli aracın kuşkulu görüntüleri tepkilere yol açtı.
Üzerinde TCK yazan (Türkiye Cumhuriyeti Karayolları) aracın özellikle hafta sonları aynı yerde tam gün çakılı kalmasının dikkat çekmeye başladığını belirten cadde sakinleri 2 aydır tedirgin olduklarını söyledi.
Karayolları’nın kendi araç parkının kullanılmamış olmasını eleştiren ve bu durumun kuşkuları arttırdığını dile getiren vatandaşlar, “Doğrusunu söylemek gerekirse, ne iş yaptığı belli olmayan resmi plakalı turuncu renkli bu aracın burada neden kaldığını bilen yok. Ara sıra gördüğümüz ancak tanımadığımız sürücüsüne soruyoruz ancak bilgi alamıyoruz. Hiç bir bilgi alamadığımız gibi azarlanıyoruz. Kafamızda oluşan soru işaretleri daha da artıyor. Bunlar yetmiyormuş gibi söz konusu yere mahalle sakinlerinden her hangi biri park yaptığında kuşkulu aracın sahibi tarafından tehdit edilerek hakarete uğruyor. Anlayacağınız, dağdan gelen, bağdakini kovuyor. Resmi plakalı aracın kendi park yeri yok mu? İki ay öncesine kadar akşamları yada cumartesi pazar günleri nereye park yapıyordu? Kuşku dolu soruların açıklığa kavuşturulmasını istiyoruz. Giderek gerginleşen ortamın rahatlatılması gerekiyor. İnmidir, cinmidir belli değil. Bomba mı yüklüdür belli değil. Genellikle akşam saatlerinde gelen ve aynı yerde park yapmış başka araç varsa kıyamet kopuyor. Burası tapulu yeriymiş gibi bağıran kuşkulu adam mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Üstelik gelişi güzel park yaptığı için yayaların yaya yoluna çıkmasını engelliyor. Özel araç sürücüsünün “Kanun benim” dercesine takındığı tavırlar, rahatsız edici boyutlara ulaştı. Yetkililerden yardım istiyoruz. Sorunun bir an önce çözümlenmesi gerekir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.