Borsa yönetimi Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti

Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Ankara’da ziyaret etti.
2007’nin Aralık ayında yapılan seçimle göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hoşbaş, Meclis Başkanı Cemal Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret esnasında Hisarcıklıoğlu’na, Karacabey’in ekonomik, ticari ve sosyal hayatı konusunda bilgiler vererek, ilçemizin sorunları ve çözümüne yönelik önerilerini kendisine ilettiler.
Toplantı sırasında ayrıca, Ticaret Borsası’nın kuruluşunun 40. yılı nedeniyle yapılacak etkinliklere ve Mısır Kurutma Tesisi’nin açılış törenine Hisarcıklıoğlu davet edildi. Hisarcıklıoğlu, Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu’nun bu davetine programı dahilinde katılabileceğini belirtti. Çok olumlu ve sıcak ilişkilerin kurulduğu ziyaret sonrası Borsa Yönetimi, Ankara ve Adapazarı Ticaret Borsası’nı da ziyaret etti. Ticaret Borsası Yönetimi’nin yaptığı temaslar sonrası diğer borsalarla ilişkiler güçlendirilirken, fikir alışverişinde de bulunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.