Birlikspor çıkışta!

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda konuk olduğu Ankara Adliyespor’u İlyas Yılmazer’in attığı muhteşem frikik golüyle 1-0 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı ve çıkışını sürdürdü.
Ankara OSTİM Stadı’ndaki zorlu mücadeleyi Alper Oran, Deybet Gök ve Ayhan Arısoy’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Ligde oynadığı son iki maçını kazanan Birlikspor, galibiyet serisine Ankara’da da devam etti. Adliyespor deplasmanında güzel bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, ilk devresi golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında dakikalar 53’ü gösterdiğinde İlyas Yılmazer’ın harika frikik golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle moral bulan Birlikspor, farkı arttırabilecek pozisyonlar da buldu ancak bunları değerlendiremedi. Rakibine oranla üstün bir futbol oynayan mavi siyahlılar, maç bitiminde hak ettiği bir galibiyete daha imza attı.
İlk 4 haftada 1 galibiyet ve 3 yenilgi alan ancak daha sonra toparlanarak ligde üst üste 3. galibiyetini elde eden Birlikspor, puanını da 12’ye yükseltti ve Play Off potasına girdi. Lider Utaş Uşakspor’un 4 puan gerisinde bulunan temsilcimiz, önümüzdeki hafta 14 Ekim’de kendi sahasında Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek.
Adliyespor deplasmanında takımının iyi bir performans ortaya koyduğunu belirten Teknik Direktör Fethi Çokkeser, galibiyetin mimarı futbolcularını kutladı. Hak ettikleri bir 3 puan daha aldıklarını dile getiren Çokkesen, “Her geçen gün daha iyi olacağız. Her zaman söylediğimi gibi bu takıma güveniyorum, Karacabeyli taraftarlarımız da bizlere inansın, güvensin. Şimdi önümüzde Sultanbeyli Belediyespor maçı var. Bu karşılaşmayı Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağız. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bu takımın geleceği parlak, bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” ifadelerini kullandı.
TFF 3. Lig 3. Grup’ta oynanan diğer karşılaşmaların sonuçları ise şöyle:
Arsinspor – Payasspor: 1-2, Osmaniyespor FK – Büyükçekmece Tepecikspor: 2-0, Sultanbeyli Belediyespor – Kızılcabölükspor: 0-1, Tekirdağspor – Cizrespor: 3-1, Utaş Uşakspor – Düzyurtspor: 1-0, Aydınspor 1923 – Çorum Belediyespor: 0-2, Tarsus İdman Yurdu – Kocaelispor: 2-2

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.