Birlikspor Alpaslan’a emanet

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor’da yaklaşık 3 haftadır süren teknik direktör belirsizliği, dün sona erdi. Birlikspor, daha önce Tekirdağspor’u çalıştıran tecrübeli Teknik Adam Mehmet Erdal Alpaslan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Ligde alınan üst üste kötü sonuçlar sonrası Teknik Direktör Ümit Şengül’le yolları ayıran Karacabey Birlikspor, sezon sonuna kadar Mehmet Erdal Alpaslan’a emanet edildi. Son olarak Tekirdağspor’u çalıştıran tecrübeli teknik direktör, dün Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural ve kulüp yöneticilerinin de katıldığı törende resmi sözleşmeye imza attı.
İmza sonrası açıklama yapan Karacabey Birlikspor’un yeni Teknik Direktörü M. Erdal Alpaslan, başarılı olmak için var gücüyle çalışacaklarını söyledi. Birlikspor’daki samimiyet ve içtenliği daha önce çalıştırdığı hiçbir takımda görmediğini vurgulayan Alpaslan, “Ben ve ekibim Birlikspor’a hayırlı olsun. Samimi bir ekiple çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Görev ve sorumluluğumuz yüksek. Hedefleri olan bir takıma geldik. Bu bilinçle hareket ederek Karacabey’e ve Birlikspor’a katkı sağlamayı ve başarılı olmayı amaçlıyoruz. Başarı için en önemli unsur birlik ve beraberliktir. Daha önce böylesine samimi ve içtenlikli insanların olduğu bir ortamda çalışmamıştım. Bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Takımda başta savunma olmak üzere ihtiyaç olan yerlere devre arasında transferler yapacağız. İnşallah ikinci devreye en iyi şekilde başlayıp, Birlikspor’umuzu hak ettiği yerlere taşıyacağız.” dedi.
Çok önemli bir teknik direktörü Karacabey’e kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Birlikspor Başkanı Uğur Koçak da, “Yaklaşık 3 haftadır takımımız maçlara teknik direktörsüz çıkıyordu. Bu süre zarfında ince eleyip sık dokuyarak, Birlikspor’a en uygun ve en iyi teknik adam arayışına girdik. Sonunda bu liglerin tecrübeli ismi Erdal Hocamızla anlaştık. Önemli bir transfer yaptığımızı düşünüyoruz. Kendisi de çok samimi bir insan. Onun tecrübesi gücümüze güç katacak ve Birlikspor’umuzda özlenen tablo başarıyla perçinlenecek. Devre arası hocamızın vereceği rapor doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelere transferler yapacağız. Takımımızın daha iyi olması için elimizden gelen özveriyi daha önce olduğu gibi yine yapacağız. Erdal Hocamız ve yeni antrenörlerimiz Karacabey Birlikspor’a hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
Öte yandan Birlikspor Teknik Direktörü M. Erdal Alpaslan’ın yardımcılıklarını ise Antrenörler; Kerem Satılmış, Tayfun Kalafat ve Adem Beşli (Kaleci Antrenörü) yapacak. Birlikspor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor maçında yeni teknik kadro, takımın başında olacak.
Devre arası takımı güçlendirmek ve ihtiyaç duyulan bölgelerdeki sorunu gidermek için 3-4 transfer yapılacağı belirtildi. Bu konudaki çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Basın Sözcüsü Murad Bertan; takımdaki İlhan Aslanoğlu, Samet Yüksel ve Metehan Bayrakcı ile de yolları ayırdıklarını bildirdi.
1966 doğumlu olan Karacabey Birlikspor’un yeni Teknik Patronu Mehmet Erdal Alpaslan, son çalıştırdığı Tekirdağspor dışında; Bakırköyspor, Zeytinburnuspor, Hatayspor, Yozgatspor, Çankırıspor, İstanbulspor, Pendikspor, Batman Petrolspor ve Kahramanmaraşspor takımlarında görev yapmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.