“Kahraman Türk Polisine minnettarız”

*Hain terör örgütünün, Beşiktaş’taki kalleş saldırısı sonrası şehit düşen polislerin derin acısı yüreklerde hala sürerken, Karacabey Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm Karacabey halkının fedakârca görev ifa eden kahraman polis kardeşlerinin, her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.

Dış güçler ve maşalarınca, Türkiye Cumhuriyeti’ni esir almaya yönelik oyun ve terör eylemleri tüm yurt genelinde olduğu gibi Karacabey’de de nefretle kınanmaya devam ediyor.
Bölücü terör örgütü PKK tarafından İstanbul-Beşiktaş’ta gerçekleştirilen ve 36 polis ile 8 sivil vatandaşın yaşamını yitirdiği hain saldırı sonrası, Karacabeyliler ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek, olaydan duydukları derin üzüntüyü dile getirirken, her zaman kahraman Türk polisinin yanında oldukları mesajını verdi.
Fedakârca görev yapan emniyet güçlerinin daima yanında olacağız
Tüm Karacabeyli vatandaşların olaydan duydukları derin üzüntüyü, polis kardeşleriyle paylaşma ve Karacabeylilerin hislerine tercüman olma adına Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Arif Günal’ı ziyaret ederek, kahraman Türk milletinin asil bir ferdi ve millet adına fedakârca görev yapan emniyet güçlerinin, her zaman yanlarında olmayı kararlılıkla sürdürecekleri mesajını verdi.
Milletimizin desteğini her zaman hissediyoruz
İlçe Emniyet Müdürü Arif Günal da Türk milletinin her zaman yanlarında olduklarını bildiklerini belirterek, fedakârca ve yılmadan görev yapma azmini bu sevgi ve destekten aldıklarını dile getirdi.
Dış güçler ve onlar tarafından tezgâhlanan saldırıların da kendilerini asla yıldıramayacağını aktaran Günal, bu oyunu vatandaşlarla birlikte mutlaka boşa çıkaracaklarını ve milletin birliğine kasteden hain elleri bir bir kıracaklarını kaydetti.
Cumhuriyet Alanında Beşiktaş saldırısındaki Şehitler için Mevlid-i Şerif
Öte yandan geçtiğimiz Pazar günü akşamı Karacabey Belediyesi tarafından Beşiktaş saldırısında şehit düşen polis ve sivil vatandaşlarımız için Cumhuriyet alanında düzenlenen mevlid-i Şerife tüm Karacabey halkı adeta akın ederken ettikleri dualarla da Türk milletinin en güzel hasletlerinden birinin şehitlik mertebesi olduğu ve dünya milletlerine önderlik etme yolundan asla dönmeyecekleri mesajını verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.