Birlikspor, Tekirdağ’a patladı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Birlikspor, geçtiğimiz Pazar günü sahasında Tekirdağspor’u konuk etti. M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz 4-0’luk skorla Karacabeyli taraftarlarını sevindirdi. Lig 7 haftadır galibiyete hasret kalan mavi siyahlılar, kötü gidişe Tekirdağspor’u 4-0 yenerek ‘dur’ dedi. Birlikspor, karşılaşmada oynadığı futbolla da göz doldurdu.
Karşılaşmayı, Lütfullah Aslan, Ertan Başdağ ve Barış Çiçeksoyu’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Stadı tıklım tıklım dolduran Karacabeyliler, Birlikspor’a 90 dakika boyunca büyük destek verdi. Güçlü bir taraftar desteğini arkasına alarak maça başlayan temsilcimiz Birlikspor, maçın henüz 9. dakikasında Ali Serin’in kafa golüyle 1-0 öne geçti.
26. dakikada Karacabey Birlikspor’un ani atağında topla buluşan Hurşut Meriç’in vuruşunda top direkten döndü. Rakibine büyük bir üstünlük kuran temsilcimiz, 35. dakikada Ali Serin’in pasıyla topla buluşan Hurşut Meriç’in ceza sahası dışından sert vuruşla durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci devrenin 55. dakikasında Tekirdağspor’un atağında Mehmet Çiloğlu’nun vuruşu kaleci İhsan Turgut’ta kaldı. Dakikalar 60’ı gösterdiğinde ise maçın yıldızı Ali Serin’in pasıyla topla buluşan Alim’in vuruşu skoru 3-0’a getirdi. 68. dakikada ise Hurşut Meriç’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde topla buluşan Alim durumu 4-0 yaptı ve bu maç bu skorla sona erdi.
Karacabey Birlikspor, sezonun ilk yarısındaki son maçında önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.