Bir insan değişirse!

Programa Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Meclis Başkanı Halit Elbir, Genel Sekreter İbrahim Temel, Ticeret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Akkuş, KTSO Genel Sekreteri Fehmi Yıldız, işadamları Salim Erbaş ve Muammer Üstündağ’ın yanı sıra okul yönetimi ve öğrenciler katıldı.

Olay TV’de yayınlanan “Bir İnsan Değişirse” adlı programın yapımcısı ve sunucusu Ergün Öztürk ve ekibi, önceki gün TOKİ Şehit Yüzbaşı Erhan Kındırİlköğretim Okulu’na gelerek başarılı öğrenciler Ayşe Karataş ile Zeynep Erdem’ e burs bağlanması için aracı oldu.

Okullarla temasa geçerek belirlenen başarılı ve bursa ihtiyacı olan öğrencilere burs bulmak için aracı olan ve gönüllüleri okullarla birlikte ekrana taşıyan program büyük ilgi gördü.

TOKİ Şehit Yüzbaşı Erhan Kındırİlköğretim Okulunda çekimi yapılan “Bir İnsan Değişirse” adlı programın bugün saat 10.00’da Olay TV ekranlarında yayınlanacağı bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.