Beşiktaşlılar’a stat müjdesi

Beşiktaşlılar’a stat müjdesi
Karacabey Beşiktaşlılar Derneği’nin 10. kuruluş yıldönümü önceki gece coşkuyla kutlandı.
Borsa Lokantasında gerçekleşen geceye; Beşiktaş Jimnastik Kulübü As Başkanı Levent Erdoğan, Yönetim Kurulu üyeleri; Behçet Ümitlen, Hakan Aksoy, Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi ve “Şifo” lakaplı efsane kaptan Mehmet Özdilek, kongre üyeleri; Turgut Tümer, Remzi Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı Müşaviri Gazeteci Turgut Koloğlugil, Beşiktaşlı spor yazarları; Taylan Uygur, İsmail Er, TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Ertanhan, “Amigo Şeref” lakaplı eski tribün lideri Şeref Yılmaz ve çok sayıda taraftar katıldı.
Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba tarafından 1997 yılında açılışı yapılan Karacabey Beşiktaşlılar Derneği’nin 10. yıl dönümü kutlamasının açılış konuşmasını yapan Karacabey Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğuroğlu, 10. yılda Karacabeyli taraftarları yalnız bırakmayan As Başkan Levent Erdoğan ve tüm konuklara şükranlarını iletti. Karacabey’de Beşiktaş Alt Yapı Okulu’nun olmayışının büyük bir eksiklik olduğunu dile getiren Uğuroğlu, “Beşiktaşlı çocuklarımızın Fenerbahçe Spor Okulu’na gitmesini içimize sindiremiyoruz” diye konuştu. Uğuroğlu, altyapı eksikliğinden dolayı gençlerin spor yapamamasından yakındı.
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan da, Marmara Dernekleri’nden gelen sorunlar ve istekler hakkında bilgi verdiği konuşmasında, 19 Mayıs’ta yeni Beşiktaş stadının temelinin atılacağı müjdesini verdi.
Maç biletleriyle ilgili yaşanan sıkıntılara değinen Erdoğan, sezon başında kombine bilet satışının fazla olması nedeniyle serbest biletlerin çok az kaldığını ifade etti. Erdoğan, İstanbul’a maç için gelecek taraftarların bilet sorunun, maçtan bir hafta önce dernekler aracılığıyla başvuru yapmaları halinde sıkıntı yaşanmayacağını belirtti.
Erdoğan, Beşiktaş Spor Okulu açılması talebiyle ilgili olarak da; “Buradan söz veriyorum, formaları benden olmak üzere yarın Beşiktaş Spor Okulu’nu Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Balıkesir’de açabilirsiniz” diye konuştu.
Erdoğan, kulübün borcu hakkında bilgi vererek devam ettiği konuşmasında, bankalara 41 milyon, kulüp başkanı Yıldırım Demirören’e de 40 milyon dolar olmak üzere toplam 81 milyon dolar borcun olduğunu kaydetti. Beşiktaş’ın bu borcu ödeyebilecek güçte, büyük bir kulüp olduğunu belirten Erdoğan, “Takımımız çok iyi durumda, futbolcularımız kendinden emin ve bu sene Fortis Türkiye Kupası ve TURKCEL Süper Lig kupasını biz alacağız. 15 gün içinde başkanımız Yıldırım Demirören basın toplantısı düzenleyerek yeni stadyum projesini açıklayacak. Hem buraya gelmişken size müjdeyi vermek istiyorum, 19 Mayıs’ta çok fonksiyonlu, 24 saat hizmet verecek kompleks bir tesis olan yeni stadyumun temelini atacağız. Beşiktaş taraftarı artık Türkiye’nin en modern stadında maç izleme keyfi yaşayacak” dedi.
Beşiktaşlıların gecesinde konuşmasını yapan As Başkan Levent Erdoğan’a Dernek Başkanı İsmail Uğuroğlu tarafından plaket takdim edildi. Ayrıca; büyük kaptan ve Divan Kurulu Üyesi Mehmet Özdilek’e de Dernek Genel Sekreteri Celalettin Dağlıoğlu tarafından gecenin anısına plaket verildi.
Gecede, Şifo Mehmet, taraftarlara bol bol imza dağıtırken, forma imzalatmak isteyen Beşiktaşlılar uzun kuyruklar oluşturdu. Özdilek’in gösterilen ilgiden memnun olduğu gözlenirken, hayranları hatıra fotoğrafı çekilebilmek için yarıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.