Belediyespor’dan ilk yenilgi

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz Cumartesi günü konuk olduğu Muğlaspor’a 1-0 mağlup oldu. Sezonun ilk maçına 2-1’lik Ankara Adliyespor galibiyetiyle start veren Belediyespor, mutlak 3 puan hedefiyle gittiği Muğla deplasmanından eli boş döndü.
Muğla Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Burak Kaplan, Sedat Etik ve Mücahid Adem Çelebi’den oluşan hakem üçlüsü yönetti. Muğla deplasmanında çok etkili bir oyun ortaya koyamayan temsilcimiz Karacabey Belediyespor, ilk devreye golsüz beraberlikle bitirdi. Maçın ikinci yarısına daha etkili başlayan ev sahibi Muğlaspor, 50. dakikada Murat Can Bölükbaşı’nın golüyle 1-0 öne geçti.
Geriye düştükten sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen temsilcimiz Belediyespor, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Deplasmanlarda puan toplayamama alışkanlığını bu yıl da sürdüreceğe benzeyen Karacabey Belediyespor, ligdeki üçüncü maçında önümüzdeki Pazar günü 1461 Trabzonspor’u konuk edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.