Adnan Menderes’de ‘Yoğunlaştırılmış İngilizce Eğitimi”

Karacabey’de bu yıl eğitim ve öğretim sezonunda hizmet verecek olan ilçenin yeni okulu Adnan Menderes Ortaokulu’nun, Yabancı Dil İngilizce Ağırlıklı Proje Eğitimi vereceği bildirildi.
Konuyla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bakanlığımızın eğitimde niteliği arttırma politikaları içerisinde öğrencilerimizin en az bir yabancı dili yazılı ve sözlü iletişim kurabilecek şekilde iyi derecede öğrenmesini sağlamak amacı ile ortaya koyduğu “Yabancı Dil (İngilizce) Ağırlıklı Eğitim Uygulaması” ilçemizde Adnan Menderes Ortaokulu 5. Sınıflarında uygulanacaktır.
Öğrencilerimizin, yabancı dili yazılı ve sözlü iletişim kurabilecek şekilde öğrenmesi amacıyla, haftalık 11 saat olarak planlanan Yoğunlaştırılmış İngilizce Eğitimi’nden yararlanmak isteyen Adnan Menderes Ortaokulu 5. Sınıf öğrenci velilerimizin, Adnan Menderes Ortaokulu Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.” denildi.
Kurucu Müdürlüğe Köseoğlu getirildi
Öte yandan Adnan Menderes Ortaokulu’nun kurucu müdürlüğüne, Oktay Köseoğlu atandı. Başarılı Müdür Köseoğlu, son olarak Beylik Ortaokulu’nda görev yapmıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “İlçemizde Yabancı Dil İngilizce Ağırlıklı Proje Eğitimi uygulanacak olan Adnan Menderes Ortaokulu’na, Kurucu Müdür olarak ilçemizde 15 yıldır çeşitli okullarda okul müdürlüğü yapmış olan ve halen Beylik Ortaokulu Müdürlüğü görevini yürüten Oktay Köseoğlu atanmıştır. Kendisine bu görevinde başarılar dilerim.” dedi.
Oktay Köseoğlu kimdir?
1964 Rize/Fındıklı doğumludur. İlk, Orta ve Lise yıllarını, babasının polis olması nedeni ile çeşitli illerde geçirdi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünden mezun oldu.
Görev Yaptığı Okullar;
Öğretmen – Karaman/Ermenek/Kazancı Lisesi (1993-1995)
Öğretmen – Amasya/Göynücek/Şehit Lokman Cansız İlköğretim Okulu (1996-2000)
Okul Müdürü – Amasya/Göynücek/Şehit Lokman Cansız İlköğretim Okulu (2000-2002)
Öğretmen – Bursa/Karacabey/Sadık Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (2002-2003)
Okul Müdürü – Bursa/Karacabey/14 Eylül Ortaokulu (2003-2010)
Okul Müdürü – Bursa/Karacabey/Sultaniye Ortaokulu (2010-2014)
Okul Müdürü – Bursa/Karacabey/Beylik Ortaokulu (2014-2018)
Kurucu Okul Müdürü – Bursa/Karacabey/Adnan Menderes Ortaokul (2018 – )

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.