Belediyespor’dan dört dörtlük galibiyet

BAL Ligi’ne yükselme hedefine kararlılıkla ilerleyen Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşı karşıya geldiği Mudanya temsilcisi Burgazspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, grup liderliğini koruma yolunda önemli bir adım daha attı.
BAL Ligi hedefi doğrultusunda yoluna doludizgin devam eden Belediyespor, son haftalardaki galibiyet zincirine yeni bir halka daha ekledi.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda, Mudanya temsilcisi Burgazspor’a konuk olan mavi-siyahlı temsilcimiz, karşılaşmadan 4-0’lık farklı galibiyetle ayrılırken, grubu lider tamamlama yolunda mücadele ettiği diğer rakiplerine de gözdağı verdi.
Başkan Özkan’dan taraftara teşekkür
Peş peşe gelen farklı galibiyetlerin ardından, rakiplerin korkulu rüyası haline gelen Karacabey Belediyespor’da Başkan Ali Özkan, deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayan ve 10 otobüsle Burgaz’a adeta çıkarma yapan taraftarlara teşekkür ederken, ligde hedeflerinde herhangi bir sapma olmadan emin adımlarla ilerledikleri için mutlu olduklarını kaydederek, planladıkları tüm sportif hedeflerine de kararlılıkla ulaşacakları mesajını verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.