Belediyespor’da yeni dönem

Karacabey Belediyespor’da son maçlarda alınan kötü sonuçların ardından harekete geçen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, teknik heyette değişikliğe giderken, yaşanan kan değişikliğinin takıma olumlu yansıyacağına dair inancı olduğuna vurgu yaptı.
Başkan Özkan, “Sezon sonunda BAL Ligi hedefini mutlaka yakalayacağımıza inanıyoruz. Malzemecisi, yöneticisi, futbolcusu, teknik direktörü ve özellikle taraftarımız ile biz, bir bütünüz. Taraftarlarımız, takımı desteklemeye devam etsin” diye konuştu.
Sezona başarılı maçlarla başlayan Karacabey Belediyespor Futbol Takımı’nda, son maçlarda yaşanan kötü tablo antrenör değişikliği ile sonuçlanırken, istifa eden Metin Aydemir’in yerine, teknik direktörlüğe Hüseyin Hürsoy getirildi.
“BAL Ligi hedefine mutlaka ulaşacağız”
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sportif altyapıya yapılan yatırımlar kadar sportif başarıya da büyük önem verdiklerine vurgu yaparak; “Bu seneki hedefimiz olan BAL Ligi’ne mutlaka ulaşacağız. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin, hep birlikte bu başarıyı yakalayacağız” dedi.
“Yaşanan kan değişimi takıma olumlu yansıyacaktır”
Karacabeyli hemşerileri Antrenör Metin Aydemir’e geçmişten bu yana ilçe sporuna sunduğu büyük katkılar için müteşekkir olduklarını ve Aydemir’le dostça vedalaştıklarını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Ali Özkan; “Yaşanan kan değişiminin, özlediğimiz başarıyı mutlaka getireceğine inanıyorum. Malzemecisi, yöneticisi, futbolcusu, teknik direktörü ve özellikle taraftarımız ile biz bir bütünüz. Aramıza yeni katılan Teknik Direktörümüz Hüseyin Hürsoy kardeşimin de hedefimiz doğrultusunda başarılı sonuçlara imza atacağına yürekten inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Takıma yeni transfer müjdesi
Öte yandan Karacabey Belediyespor’un son olarak Gemlikspor’dan deneyimli futbolcu Abdullah Apak’ı da kadrosunu dâhil ettiği açıklanırken, takıma ağabeylik yapması beklenen yeni transferin, mavi siyahlı futbolcularda da büyük memnuniyet yarattığı açıklandı.
Yeni Teknik Direktörümüz Hüseyin Hürsoy kimdir?
1964 Bursa Doğumlu, Teknik Direktörlük Pro-Lisans Sahibi (Pro-Lisans: Türkiye Spor Toto Süper Lig’de Teknik Direktörlük Diploması), Bursaspor, Tarsus İ. Yurdu, Mudanyaspor takımlarında teknik direktörlük yaptı.
Yeni Futbolcumuz Abdullah Apak kimdir?
BAL Ligi’nde mücadele eden Gemlikspor’dan transfer edilen Abdullah Apak, 1975 yılı Gemlik doğumlu. Abdullah Apak kariyeri boyunca Fethiyespor, Marmarisspor, Altay, Uşakspor, Bozüyükspor takımlarında oynadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.