Dillere destan düğün

Karacabey’in tanınmış ailelerinden Veciha&Soner Uysal çiftinin biricik kızları Özge ile Bakır Mahallesi’nin köklü ailelerinden Bahar&Necmettin Turan’ın oğulları Serkan görkemli bir törenle dünya evine girdi.
Hüseyin Oruç Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen göz kamaştıran düğünde; Uysal ve Turan ailelerini, bu mutlu günlerinde akraba ve sevenleri yalnız bırakmadı.
Konukların gönüllerince eğlendiği muhteşem düğün merasiminde Özge ve Serkan çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Uzun süren birlikteliklerini nikâhla taçlandıran genç çift, konuklarla birlikte canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar coşarak, keyifli dakikalar yaşadı.
Tebrikleri kabul eden çiçeği burnunda çiftin aileleri; duygulu anlar yaşarken, çocuklarının mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu düğüne katılan dostlarıyla paylaştılar.
Ömür boyu sürecek olan sevgilerini geleceğe taşıyan Özge ve Serkan, bu özel günlerinde yanlarında olan tüm konuklara teşekkür etti.
Birbirlerine beraberlik sözü vererek mutlu bir yaşama “Evet” diyen genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, unutulmaz bir gece yaşarken, kendilerine ömür boyu huzur ve sağlık diledi.
Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Özge ve Serkan Turan çiftini biz de Meltem Ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.