Belediyespor’a Matlı’dan dev destek!

*Sportoto 3.Lig 3. Grup’ta gösterdiği üstün performansla zirve yolculuğunu sürdüren Karacabey Belediyespor’a, Onursal Başkan Ali Özkan’ın takıma destek çağrısının ardından kent dinamiklerinin desteği adeta çığ gibi büyüyor…
*Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Karacabey Belediyespor’a200 bin TL’lik dev bir katkı sağladı.

Son dönemde elde ettiği sosyal, kültürel ve ekonomik başarıların yanı sıra, sportif açıdan da dikkat çeken başarılara imza atan Karacabey; ilçenin güzide takımı Karacabey Belediyespor için kenetlenmiş durumda…
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta büyük bir başarı örneği gösteren vezirvenin en yakın takipçisi olarak 2. Lige göz kırpan Karacabey Belediyespor’a, Onursal Başkan Ali Özkan’ın takıma destek çağrısının ardından kent dinamiklerinin desteği adeta çığ gibi büyüyor.
Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Karacabey Belediyespor’a 200 bin TL’lik dev bir katkı sağladı.
Tarihi fırsat
Karacabey Belediyespor’a verdiği büyük destekten dolayı Özer Matlı’ya teşekkürlerini ileten Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan, kent dinamiklerinin takıma destek çağrısına kayıtsız kalmadığını ifade ederek, Spor Toto 2. Lig yolunda ciddi bir başarı ivmesi gösteren takıma herkesin destek olmasını istedi.
Karacabey’in tarihi bir fırsat yakaladığını ifade eden Özkan, şampiyonluğun hiç olmadığı kadar yakın hale geldiğini vurgulayarak, Karacabey Belediyespor’u el birliğiyle 2. Lig’e taşımak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.