Akkuş, Karacabey’e teşekküre geldi

CHP Bursa İl Başkanı Akkuş, “Karacabey’de sandığa giden 55 bin 157 seçmenden 18 bin 973’ü Millet İttifakı’na oy verdiğini görüyoruz. Karacabeyli seçmen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda da bir rekor kırarak Mustafa Bozbey’e 25 bin 646 oyla destek olmuştur. Başarıda emeği geçen Süleyman Tuğ başkanlığındaki Karacabey örgütünü kutluyorum.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ni değerlendirmek için geçtiğimiz hafta sonu ilçe binasında partililerle buluştu. Akkuş, seçim sürecini iyi değerlendiren Karacabey teşkilatına özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.
CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve yöneticiler, geçtiğimiz hafta sonu Karacabey’e gelerek ilçe Başkanı Süleyman Tuğ, eski ilçe başkanları Fatma Mendeş, Gönül Avil, Meclis Üyeleri Murat Tanrıverdi, Kemal Ziya Koşaner, Hasan Hüseyin Kula, Mustafa Utku, ilçe yöneticileri ve parti üyeleri ile bir araya geldi.
İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıda Süleyman Tuğ’un başkanlığa atanmasından bu güne kadar yapılan çalışmalar ile 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri masaya yatırıldı. Akkuş, “Karacabey’de sandığa giden 55 bin 157 seçmenden 18 bin 973’ü Millet İttifakı’na oy verdiğini görüyoruz. Karacabeyli seçmen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda da bir rekor kırarak Mustafa Bozbey’e 25 bin 646 oyla destek olmuştur. Başarıda emeği geçen Süleyman Tuğ başkanlığındaki Karacabey örgütünü kutluyorum.” dedi.
Bursa il başkanı ve yöneticilerine ev sahipliği yapan İlçe Başkanı Süleyman Tuğ da göreve atanmasının ardından kendilerini seçim sürecinde bulduklarını, ancak partili arkadaşların özverili çalışmaları ile acemilik yaşamadan Millet İttifakı adayı ile gidilmedik köy, gezilmedik mahalle bırakmadıklarını anlattı.
Karacabey’de 63 bin 222 seçmen bulunduğunu ve gecelerini gündüzlerine katarak neredeyse bu seçmenlerin hemen hepsi ile buluşup projelerini anlattıklarını vurgulayan Tuğ, Millet İttifakı olarak 9 Belediye Meclis Üyesi ile 5 yıl boyunca ilçe adına kalıcı projeler üretmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Karacabey için taşın altına ellerini değil, tüm vücutlarını koymaya her zaman hazır olduklarına vurgu yapan Süleyman Tuğ; “Seçim sürecinde ilçe yöneticilerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla büyük bir özveri ile çalıştık. Bize destek veren Karacabey halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendilerinden aldığımız yetki ile önümüzdeki 5 yılı çok iyi değerlendireceğiz. Karacabey’i geleceğe taşıyacak her projeye desteğimizin olacağının sözünü veriyoruz. Ancak bunun aksini düşündüğümüz projelerin de sonuna kadar karşısında olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Biz, günü kurtaracak projelere değil, gelecek nesillere kalıcı eserler bırakacak her projede varız.
Çok değerli ilçe halkından destek alarak bir kez daha göreve getirilen Ali Özkan’a ve tüm meclis üyelerine başarılar diliyor, sandıkta bizi destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Değerlendirme toplantısında daha önce ilçe başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği görevini de üstlenen Gönül Avil, ittifak kararını başarılı bulduğunu belirterek, CHP’nin geleceği için birlik ve beraberliğin önemli olduğunun altını çizdi.
Eski İlçe Başkanı ve yeni Belediye Meclis Üyesi Murat Tanrıverdi de seçilen ve seçilemeyen meclis üyeleri ile seçime destek verip geceli gündüzlü çalışan CHP’ye gönül vermiş tüm partililere teşekkür ederek, Belediye’de ilçe halkının sözcüsü olacaklarını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.