Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti

TFF 3. Lig’de mücadele eden ve 3. Grup lideri olan temsilcimiz Karacabey Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur müsabakasında önceki gün kendi sahasında karşı karşıya geldiği TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un lideri İstanbul ekibi Tuzlaspor’a 3-1 yenilerek kupaya veda etti. Mavi siyahlı temsilcimizin bu tura kadar gösterdiği üstün performans ise takdirle karşılandı.
Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan zorlu karşılaşmayı Mustafa Hakan Belder, Vedat Hoşnam ve Osman Baruk’tan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Liglerindeki iki formda takımın kozlarını paylaştığı Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında gülen taraf konuk ekip oldu. Kupa maçlarında tecrübeli olan Tuzlaspor, Karacabey Belediyespor’u 34 ve 78. dakikalarda Abdullah Halman, 65. dakikada da Sergen İlhan’ın kendi kalesine attığı gollerle mağlup ederek 5. Tur’a yükseldi. Temsilcimiz Belediyespor’un tek golü ise 89. dakikada Berk Taşkın’dan geldi.
Maçın genelinde rakibine üstünlüğünü kabul ettiremeyen temsilcimiz Belediyespor, bulduğu fırsatları da gole çeviremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.
Mücadelede konuk ekipten 2 gole imza atan Abdullah Halman maçın 78. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Türkiye Kupası macerasına 2. turdan Şile Yıldızspor’la start veren temsilcimiz Karacabey Belediyespor, deplasmanda oynadığı bu karşılaşmayı uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 kazanmayı başarmıştı.
Daha sonra mavi siyahlılar, 3. Eleme Turu’nda TFF 1. Lig’in güçlü ekiplerinden ve şuan liderlik koltuğunda bulunan Ümraniyespor’u Karacabey’de 2-0 mağlup ederek önemli bir başarıya imza atmış ve adını 4. Tura yazdırmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.