Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu’nu ağırlayacak!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve ilk 3 haftada 7 puan toplayarak sezona iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz Karacabey Belediyespor, bu hafta sahasında Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak zorlu mücadele, pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak.

İlk hafta GMG Kastamonuspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ayrılan, ikinci maçında sahasında 1922 Konyaspor’u 1-0 mağlup eden ve geçen hafta da zorlu deplasmanda Eyüpspor’u 2-0 yenmeyi başaran temsilcimiz Karacabey Belediyespor, busezon yükseldiği 2. Lig’de zirveyi hedeflediğini kanıtladı. İlk 3 maçta 7 puana ulaşan ve şuan averajla grubunda 3. sırada yer alan mavi siyahlılar, ayrıca 18 maçtır da yenilgi yüzü görmüyor. Bu Cumartesi günü sahasında Tarsus İdman Yurdu’nu ağırlayacak olan Belediyespor’da tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Sakat veya cezalı oyuncu bulunmayan temsilcimizin, Tarsus maçına tam kadro çıkacağı bildirildi.

Belediyespor’dan toplam 25 transfer!

Öte yandan futbolda 4 Ağustos’ta başlayan birinci transfer ve tescil dönemi, 5 Ekim Pazartesi günü sona erdi. İç ve dış transferde toplam 25 futbolcuyla anlaşan Karacabey Belediyespor, bu sezon yükseldiği 2. Lig’de başarılı bir sezon geçirmek istiyor. Transfer döneminde iç transferde 13 futbolcusuyla yola devam eden Belediyespor, 12 yeni ismi de kadrosuna katarak 2. Lig’de iddialı olmayı hedefliyor. Mavi siyahlılar ayrıca, Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz’la da yola devam kararı almıştı

İç transferde; Gökhan Cingirt, Hasan Güleryüz, Hasan Kaya, İlyas Yılmazer, Mehmet Alp Karaman, Murat Karadeniz, Onur Özcan, Ömer Çetinbaş, Ömer Faruk Gümüş, Rasimcan Değirmenci, Sadık Arda Yılmaztürk, Sergen İlhan ve Sefa Durmuş ile anlaşan Karacabey Belediyespor, Abdullah Dıjlan Aydın, Alper Karaman, Berk Ali Nizam, Murat Karadeniz ve Yusuf Türk’ü kiralık, Berke Özgün, Cihan Özkaymak, Gökhan Erdöl, Hüseyin Arslan, İbrahim Turan, Taşkın Kartal, Temel Taşkın ve Veysel Sapan’ı da bonservisleriyle birlikte kadrosuna kattı.

Karacabey Belediye Başkanı İsmail Ülker yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sene şampiyon olan kadromuzda yer alan çoğu futbolcumuzla anlaştık. Yaptığımız takviyelerle birlikte kadromuzu güçlendirdik. Yapılan transferler hem kulübümüze hem de futbolcularımıza hayırlı olsun. 2. Lig’de zirveye oynamak ve başarılı olmak istiyoruz. Her maçımızı final niteliğinde düşünerek sahada olacağız. Şu pandemi sürecinde taraftarlarımızdan yoksun maçlara çıkıyoruz ancak bu zorlu süreç inşallah en kısa sürede sona erecek ve taraftarlarımıza kavuşacağız. Çünkü oynayacağımız maçlarda taraftar desteğine çok ihtiyacımız var.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.