Belediyespor mağlup döndü!

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz Pazar günü sahasında konuk ettiği 1461 Trabzon’a 2-1 mağlup oldu. Lige 2-1’lik Ankara Adliyespor galibiyetiyle iyi başlayan temsilcimiz, son iki maçından mağlubiyetle dönmesi, “Tehlike çanları çalıyor” şeklinde yorumlandı.
M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip, 11’inci dakikada Alpay’ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Burak’ın topu bekletmeden yaptığı vuruşla 1-0 öne geçti.
Bu golün ardından daha rahat bir oyun ortaya koyan 1461 Trabzonspor, 29’uncu dakikada ceza sahası içerisinde Semih’in pasıyla topla buluşan Burak’ın ayağından bir gol daha buldu ve skoru 2-0’a getirdi.
Beklemediği 2 golle geriye düşen temsilcimiz Belediyespor, ilk devrede farkı azaltmak için rakip kaleye yüklense de başarılı olamadı ve ilk yarı konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına çok etkili başlayan Karacabey Belediyespor, 47’nci dakikada Muhammed Kerem’in vuruşuyla farkı bire indirdi ve umutlandı.
Ancak ilerleyen dakikalarda girdiği pozisyonları gole çeviremeyen temsilcimiz, özellikle ikinci yarı iyi oynamasına rağmen kendi evinde 1461 Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu.
Karacabey Belediyespor, önümüzdeki hafta Cumartesi günü Fatsa Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.