Belediyespor gururumuz oldu!

BAL Ligi hedefi doğrultusunda Play Off oynamaya daha önce hak kazanan Süper Amatör Lig A Grubu lideri temsilcimiz Karacabey Belediyespor, ligin son maçında Millet Mahallesi’ni 5-0 yenerek şampiyonluğa imza atarak, Karacabey’in gururu oldu.
Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan karşılaşmaya damga vuran Karacabey Crayz Grubu önderliğindeki taraftarlar, büyük bir itici güç olduğunu bir kez daha kanıtladı.
A Grubu’nu 53 puanla (17 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi) şampiyon tamamlayan Karacabey Belediyespor; İznikspor ve Hamitlerspor’la birlikte gruptan çıkmayı başardı. Öte yandan Yeniköyspor, Şükraniyespor ve H. Dikkaldırımspor ise 1. Amatör Küme’ye düştü.
Karacabey Belediyespor Basın Sözcüsü Uğur Koçak, sezon başından bu yana içeride deplasmanda demeden takıma destek veren taraftarlara teşekkür etti. Taraftarın itici gücüne dikkat çeken Koçak, “Crazy Grup öncülüğündeki taraftarlarımız şu an Bursa’da çok konuşuluyor ve örnek gösteriliyor. Onların sayesinde grubumuzu şampiyon tamamladık. Biz gerçekten güçlü bir takımız ve Play Off’larda da şampiyon olarak BAL Ligi’ne yükseleceğimize inanıyoruz. Başarıda emeği geçen kulüp yönetimine, teknik kadroya, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Futbolda tarih yazmaya devam edeceğiz.” dedi.
İşte Play Off’lardaki rakiplerimiz
Öte yandan temsilcimiz Belediyespor’un BAL Ligi öncesi Play Off’larda oynayacağı takımlar da netleşti. Buna göre Karacabey Belediyespor; İznikspor ve Hamitlerspor dışında B Grubu’nu ilk 3 sırada bitirmeyi garantileyen Gürsu Belediyespor, Zaferspor ve Kafkasspor’la Play Off’larda karşı karşıya gelecek. Play Off maçlarının kura çekiminin ardından önümüzdeki hafta başlayacağı öğrenildi.
Play Off müsabakalarında 6 takım, tek devreli lig usulüne göre oynayacak. Play Off grubunu lider bitiren takım direkt olarak BAL Ligi’ne yükselecek. 2. ve 3. olan takımlar ise, BAL Ligi’nin alt sıralarından gelen 2 takımla bir kez daha play off oynayacak ve müsabakalar sonunda BAL Ligi sıralaması belirlenecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.