Karacabey Belediyesi’nden Kadın Sağlığı Semineri

Kültürel ve sosyal belediyecilik faaliyetleri adına birbirinden eşsiz çalışmaya imza atan Karacabey Belediyesi, bu kez de ‘Kadın Sağlığı’ konulu seminer düzenledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında yer alan ve geçtiğimiz hafta sonu, Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen anlamlı etkinlikte, konuşmacı doktorlar tarafından ‘Kadınlarda Meme Kanseri’, ‘Gebelikte Beslenme’ ve ‘Obezite’ konuları hakkında önemli bilgiler sunulurken, seminere Karacabeyliler de yoğun ilgi gösterdi.
“Kadınlara yönelik projelerimiz devam edecek”
Bursa Doruk Hastanesi hekimleri Dr. Gül Menekşe Şen ve Ayşenur Alpaslan’ın konuşmacı olarak yer aldığı ve yerel sanatçıların şarkı ve gösterileri eşliğinde, eğlenceli bir ortama dönüşen seminerde konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren ve hayatımızın yarısı olan kadınlarımız, sağlıklı bir gelecek için büyük öneme sahip… Karacabey Belediyesi olarak, kadınlarımıza yönelik bugüne dek önemli çalışmalara imza attık. Toplumların gelişim sürecinde, kadınlara verilen değer ne kadar artarsa, yaşanılan toplumun kalitesi de o kadar artar” diye konuştu.
Başkan Özkan ayrıca, sağlıklı bir kent için belediye olarak kadınlara yönelik geliştirdikleri proje ve kültürel çalışmaların da hız kesmeden sürdürüleceği mesajını verdi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.