Belediyespor galibiyet hedefliyor

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Belediyespor, 14 Nisan 2019 Pazar günü Kocaelispor’u konuk edecek. Mustafa Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat:15.00’de başlayacak. 54 puanla 3. sırada olan temsilcimiz hafta sonu oynanacak karşılaşmada Kocaelispor’u yendiği takdirde 2. sıraya yükselecek.
Önümüzdeki Pazar günü sahasında Kocaelispor’la karşılaşacak olan Belediyespor, 21 Nisan’da da lider Bayburt İl Özel İdare ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ardından 28 Nisan’da kendi evinde Yeni Çorumspor’u ağırlayacak olan temsilcimiz, 4 Mayıs’ta deplasmanda karşılaşacağı Cizrespor maçıyla sezonu tamamlayacak. Ligde özellikle ikinci devredeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken mavi siyahlı temsilcimiz, sezonu en iyi sıralamada bitirmeyi hedefliyor.
Kocaelispor taraftarlarına izin yok!
Karacabey İlçe Spor Güvenlik Kurulu, Pazar günü oynanacak Karacabey Belediyespor – Kocaelispor müsabakasında rakip takımın taraftarlarına yasak getirdi. Pazar günkü müsabakada Kocaelispor taraftarları Karacabey’e gelemeyecek. Hatırlanacağı üzere önceki müsabakada büyük olaylar çıkmış ve taraftarların yaptığı taşkınlıklar sportmenliğe gölge düşürmüştü.
“Takımımıza destek olalım!”
Pazar günü oynanacak maç ile ilgili Karacabey Belediyespor Facebook sayfasında Karacabey’li taraftarlara çağrıda bulundu. “Küfür etme, ettirme” başlıklı ileti de şu ifadeler yer aldı; “Taraftarlarımızın Dikkatine… Hafta sonu oynayacağımız Kocaelispor karşılaşmasında “çirkin ve kötü tezahürat” nedeni ile alacağımız cezalar sonucunda olası Play-Off’lar da itici gücümüz olan siz taraftarlarımızdan yoksun olarak oynamak zorunda kalacağız.
Bu nedenle 2.Ligin kapısına bu kadar yaklaşmış olduğumuz bir dönemde herkesi sorumluluk almaya davet ediyor, takımımıza ceza aldıracak söylem ve hareketlerden uzak durmaya davet ediyoruz. Başka Karacabey Belediyespor yok. Takımımıza destek olalım, sahip çıkalım. O sene bu sene Karacabey 2. Lige…”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.