“Belediye icraatlarının takipçisiyiz!”

Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili yazılı bir açıklama paylaştı. Tüm ülke genelinde olduğu gibi Karacabey’de de seçim kampanya döneminin eşit koşullarda yapılmadığını ileri süren CHP İlçe Örgütü, mevcut belediye yönetiminin yeni dönemdeki olumlu-olumsuz tüm icraatlarının da takipçisi olacaklarını duyurdu.
CHP İlçe Teşkilatı’nın yazılı açıklamasında, şu ifadelere yer verildi: “31 Mart Yerel Seçimleri’ni geride bıraktık. Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı kapsamında her iki partinin örgütleri son derece uyumlu bir çalışma sergilemişlerdir. Bu seçim kampanya dönemi ne yazık ki ülkemizin tümünde olduğu gibi Karacabey’de de eşit şartlarda yapılmamıştır. Bir yanda devletin ve belediyenin tüm imkânları kullanılırken, işyeri açılışları bile ‘siyasi nezaketten’ uzaklaşılarak propaganda alanına çevrilmiştir. Bizler de kıt kaynaklarla yarışmak zorunda kaldık. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Millet İttifakı olarak 55 bin 157 seçmenin % 34,40’ının desteğini alarak 9 Belediye Meclis Üyeliği kazandık.
Karacabeyli hemşehrilerimizin tercihine sonsuz saygı duyuyor, kazanan tüm adayları parti ayırımı yapmaksızın kutluyoruz. Siyasi ikbal peşinde koşanları ve nafile siyaset mühendisliğiyle parlatılmaya çalışılanları ise Karacabeyliler’in vicdanına havale ediyoruz.
Belediyenin icraatlarının da sıkı bir şekilde takipçisi olacağımızı buradan ilan ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği; insanı ve çevreyi öncelik olarak görüyor, bu doğrultudaki çalışmalara destek olacağımızın, bunları öteleyen ve göz ardı eden icraatların da kararlı bir şekilde karşısında olacağımızın bilinmesini istiyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.