Belediyespor, 2 maçtada mutlak galibiyet hedefliyor

Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Karacabey Belediyespor, Pazar günü H. Dikkaldırımspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.
İznikspor’la 1-1 berabere kalarak 4. sıraya düşen Karacabey Belediyespor, Pazar günü Dikkaldırımspor ile karşılaşmasından sonra 4 Şubat 2016 Perşembe günü de Hamitlerspor’la oynayacak.
2 deplasman maçına gelmek isteyen taraftarlara duyuru yapan Karacabey Belediyespor yönetimi, “31 Ocak 2016 Pazar günü saat 14.00′te Bursa Dikkaldırım Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleye taraftarlarımızın katılabilmesi için saat 12.00′den itibaren Belediye önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacaktır. Ayrıca; 04 Şubat 2016 Perşembe günü saat 14.00′te Hürriyet Stadyumu’nda oynanacak olan Hamitlerspor erteleme müsabakasına da taraftarlarımızın katılabilmesi için saat 12.00′den itibaren belediye önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacaktır. Tüm ilçe halkına duyurulur” dedi.
Karacabey Belediyespor, oynadığı 14 maçta 10 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Temsilcimiz oynayacağı Dikkaldırım ve Hamitlerspor maçlarından mutlak galibiyet hedefliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.