Belediyespor 1 puanla yetindi

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Belediyespor, Pazar günü konuk olduğu İstanbul ekibi Moda-fenspor ile golsüz berabere kalarak 1 puanla yetindi. Maçın belli bölümlerinde galibiyet için rakip kaleye yüklenen temsilcimiz, bu ataklardan sonuç alamayınca beraberliğe razı oldu. Puanını 11’e yükselten Karacabey Belediyespor, bu sonuçla averajla liderliği de Nazilli Belediyespor’a kaptırdı.
İstanbul Çekmeköy Alemdağ Stadı’nda oynanan mücadeleyi Doğu Yılmaz, Metin Cebeci ve Metin Yalçın’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya tam kadro çıkan mavi siyahlı temsilcimiz, her iki devrenin belli bölümlerinde üstünlüğü ele alsa da skoru değiştirebilecek golü bir türlü bulamadı. 0-0 sona eren maçın ardından puanını 11’e yükselten Karacabey Belediyespor, Nazilli Belediyespor’un sahasında Altındağ Belediyespor’u 3-1 yenmesiyle averajla liderliği kaptırdı.
Temsilcimiz Belediyespor, ligde oynadığı 5 maç sonrası 3 galibiyet 2 beraberlik elde etti. Henüz mağlubiyeti bulunmayan mavi siyahlılar, önümüzdeki Cumartesi günü grupta 3. sırada yer alan Halide Edip Adıvarspor’la Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.