Demir adaylığını açıkladı!

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi’nde Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk başvuruyu geçtiğimiz Cuma günü İmam Hatipliler Derneği Başkanı Zeki Demir yaptı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yapan Demir, hizmetin nasip işi olduğunu belirterek, “Hizmetin partisi olan AK Parti çatısında Karacabey’e hizmet için yola çıktım.” dedi.
AK Parti’den Belediye Başkanı olmak isteyenler için 5 Kasım’da başlayan aday adaylığı başvuru süreci tüm hızıyla devam ederken, başı çeken isim emekli Kütüphane Müdürü ve KİHMED Başkanı Zeki Demir oldu. İlçe yöneticileri ve teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu törende, aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan’a sunan Zeki Demir, “1972 yılından bu yana Karacabey’deyim. Karacabey’in bir damadı olarak ilçe halkını çok sevdim. Burada yaşamaktan da çok mutluyum. İlkokuldan bu yana siyasete meraklı biriyim. İnsanlara hizmet etmeyi seviyorum. Bu noktada, hizmetin partisi olan AK Parti çatısında belediye başkanı olmak için yola çıktım. Daha önce de milletvekilliği için aday adaylığım olmuştu. Ancak bazen ne kadar çok isterseniz isteyin, hizmet etmek nasip işidir. Kısmetimizde AK Parti’den aday gösterilmek ve belediye başkanı olmak varsa, bende ilçe halkımıza hizmet etmekten büyük şeref duyarım.
Hayırda yarış önemlidir. Benim dışımda eğer partimiz mevcut Belediye Başkanı Ali Özkan veya başka bir adayda da karar kılsa, hatta İlçe Başkanımızı da aday gösterse ben her zaman adayımızın yanında olacağım ve onun seçimi kazanması için elimden gelen katkıyı sunacağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü Zeki Demir bir şey diyorsa, sözünün arkasındadır.” diye konuştu.
Zeki Demir’e çıktığı bu yolda başarı dileyerek sözlerine başlayan AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ise, “Aday adaylığı sürecimiz devam ediyor ve Pazartesi günü sona erecek. Bu manada partimizden aday adayı olan Sayın Zeki Demir’e teşekkür ediyorum. Sayın Demir’in aday adaylığı hayırlı olsun. Kendisi yıllarca partimize hizmet etmiş değerli bir ağabeyimizdir. Herkes partimizden aday adayı olabilir. Bizler bununla onur duyarız. Ancak bu hizmet nasip işidir. Partimizden kim aday gösterilirse gösterilsin, Teşkilat olarak onun sonuna kadar arkasında olacağız.” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.