Belediye’den TEOG Sınavı’na destek

Karacabey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan TEOG Deneme Sınavı, Karacabey’de 1300 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilmeye hazırlanıyor.
Karacabey Belediyesi, önümüzdeki hafta yapılacak deneme sınavı kapsamında 1300 adet sınav kitapçığının basım işini üstlenerek eğitime destek verdi.
Eğitime destek olmaya devam edeceğiz
Karacabey İlçe TEOG Sınav Hazırlama Komisyonu tarafından oluşturulan kitapçıkların basımını üstlenen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada; “Önümüzdeki hafta ilçemizde yapılacak sınav öncesinde, Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yapılan bu değerli çalışmaya biz de belediye olarak kitapçıkların basımını ücretsiz yaparak bir anlamda destek olduk. Eğitimi her zaman önemsiyoruz ve bu konuda ilçede yapılacak tüm çalışmalara da imkânlar dâhilinde destek olmaya çalışıyoruz. Karacabey Belediyesi olarak, aydınlık geleceğimiz olarak gördüğümüz öğrencilere ve eğitime, bugüne dek olduğu gibi ilerleyen süreçlerde de destek olmayı kararlıkla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Ali Özkan ayrıca, 23-24 Kasım’da gerçekleştirilecek TEOG Sınavı öncesi, tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulunmayı ihmal etmedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.