Birlikspor üzdü

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Birlikspor, geçtiğimiz Cumartesi günü kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor’a 6-1 mağlup oldu. Devreyi 5-0, maçı da 6-1 kaybeden mavi siyahlılar, oynadığı kötü futbolla da Karacabeyliler’i büyük üzüntü yarattı.
M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan mücadeleyi Deniz Kükrek, Mahmut Gülle ve Orhan Fahlıoğulları’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Maça oldukça hızlı başlayan konuk Sancaktepe, 7 ve 21. dakikada İlker Avşar, 14′te Bahadır Erol, 24 ve 36. dakikalarda İrfan Akgün’ün golleriyle ilk yarıyı 5-0 önde tamamladı.
İlk devrede gol olup yağan Sancaktepe, ikinci yarı oyunu kontrol altında tuttu. Buna rağmen konuk ekip, 52. dakikada İlker Avşar’la farkı 6′ya çıkarttı. Birlikspor’un tek golü ise 89. dakikada Hüseyin Korkmaz’dan geldi.
Bu ağır mağlubiyet sonrası kendi sahasındaki ikinci yenilgisini alan Birlikspor’un kötü gidişi devam ediyor. Futbolcuları ruhsuz oynamakla suçlayan taraftarlar, alınan farklı yenilgi sonrası yoğun tepki gösterdi ve Sancaktepe’yi alkışladı.
6-1′lik Sancaktepe mağlubiyeti sonrası düşme potasının 1 puan üstünde 13. sıraya gerileyen Karacabey Birlikspor, önümüzdeki Çarşamba günü deplasmanda son sıradaki Beylerbeyi’ne konuk olacak.
Teknik Direktör Ümit Şengül ile sözleşme fesih edildi
Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, Ümit hoca ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi dün itibarıyla fesih ettiklerini söyledi.
Spor Toto 3. Lig 1. grupta mücadele eden Karacabey Birlikspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül’ün sözleşmesi son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar sonrası karşılıklı olarak fesih edildi.
Konu ile ilgili yönetim toplantısından sonra açıklama yapan Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, “ Ümit hoca ile karşılıklı anlaşarak fesih kararı aldık. Karacabey Birlikspor’a en güzel yere getirmek için hoca arayışına başladık. Önümüzdeki günlerde de iyi bir hoca ile anlaşarak, takımımızın başına geçirmek istiyoruz” dedi.
Ümit Şengül, Spor Toto 3. Lig’de Karacabey Birlikspor’la çıktığı 13 lig maçında 4 galibiyet, 3 beraberlik 6 da mağlubiyet aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.