Belediye’den protokole ziyafet

Karacabey Belediyesi, ilçede doğup büyüyen ve İstanbul, Ankara, İzmir gibi illerde sahne alan 34 kişilik müzisyen grubu ile protokole eğlence düzenledi.
            Atatürk Kültür Parkı Sosyal Tesisleri’ndeki geceye, Kaymakam Dursun Balaban ile Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Galip Erbil’in yanı sıra Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Adem Surguç, DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, AK Parti meclis üyeleri, DP’li Meclis Üyesi Burhan Sevinç, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İşcan, Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bertan, Karacabeyspor Basın Sözcüsü Mustafa Kuzu, Belediye Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören, Muhasebe Müdürü Raziye Düzgören ile Belediye çalışanları katıldı.
            Belediye’nin davetine karşın CHP, MHP ve SP’li meclis üyelerinin geceye katılmamaları dikkat çekti. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ergün Koç, Karacabey’den çıkan müzisyenler ile ilçe halkını tanıştırmak istediklerini dile getirdi. Koç, “Değerli sanatçı kardeşlerimiz İstanbul, Ankara, İzmir gibi illerde Karacabey’i temsil ediyorlar. Bu ilkle birlikte önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceğiz. Yetenekli kardeşlerimizi Karacabeyliler ile tanıştırmak istiyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.