Belediye’den kitap desteği

Karacabey Belediyesi, lise son sınıf öğrencilerine ücretsiz dağıtılmak üzere “YGS Hazırlık Test Kitabı” bastırdı. Başkan Ali Özkan tarafından dağıtımı yapılan kitaplar öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.
Belediye Başkanı Ali Özkan, “Geleceğimizi ve geleceğimizin sahipleri gençlerimizi önemsiyoruz. Bu anlamda yürüttüğümüz çalışmalar içerisinde Milli Eğitim Müdürlüğüyle değerlendirmede bulunarak lise son sınıf öğrencilerimiz için soru kitapçıkları bastırdık. Umuyorum bu kitapçıklar öğrencilerimiz için yararlı olacaktır ve ilçemizin adını eğitim alanında da başarılarıyla duyuracaklardır” dedi.
Kitapların dağıtımı önceki gün Başkan Ali Özkan ve Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’inde katılımıyla Karacabey Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Kitapları Milli Eğitim Müdürü Dingin ile bizzat dağıtan Başkan Ali Özkan, öğrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Buradaki etkinliğin ardından yaklaşık bin adet kitap ilçedeki tüm lise sınavlarına girecek son sınıf öğrencilerine dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.