Atıl yeniden aday

Sınırlı Sorumlu Karacabey Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yarın 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirecek.
22 Ocak 2006 yılından bu yana başkanlık görevini başarıyla sürdüren Mustafa Atıl, 23 Ocak Cumartesi günü saat 10.30’da, Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda yapılacak olan kongrede yeniden aday olduğunu duyurdu.
Kongrede 1020 aktif üyenin oy kullanacağını kaydeden Başkan Mustafa Atıl, 4 yılın ardından yarın yapılacak kongre ile birlikte yeni döneme daha güçlü gireceklerini söyledi. Atıl, 1953 yılında kurulan S.S. Karacabey Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nin 63 yıldır esnaf ve sanatkârlara en iyi hizmeti sunduğunu sözlerine ekledi.
Atıl, yarın gerçekleştirilecek olan mali kongreye tüm üyeleri ve ilçe halkını da davet etti.
Tek aday Mustafa Atıl’ın olduğu Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda görüşülecek olan gündem maddeleri şöyle sıralandı;
Gündem
1- Açılış, Başkanlık Divanı seçimi, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı.
2-Kooperatifimizin 2015 yılı Yönetim Kurulu Çalışma, Denetim Kurulu ve Hesap Raporları’nın (Bilanço ve Gelir – Gider Tabloları) okunması, Müzakereleri ve Oylanması.
3-Yönetim ve Denetim Kurulları’nın ayrı ayrı ibrası.
4- 2016 yılı Tahmini Bütçe’nin görüşülerek karara bağlanması.
5-Yönetim Kurulu Üyeleri ile Denetim Kurulu Üyeleri’nin aylık ücret veya huzur hakları ile yolluklarının belirlenmesi.
6- Ortaklıktan çıkartılanlar hakkında karar alınması.
7- Karacabey Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne kayıtlı Bursa ili Karacabey ilçesi Ovaesemen Köyü Eskibağlar mevkii 4 pafta 899 parsel arsa vasfındaki bağımsız bölüm gayrimenkulün (arsa) 41.000 TL asgari bedelle yapılacak tüm masraflarının alıcıya ait olması sureti ile yine Karacabey Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne kayıtlı Bursa ili Karacabey ilçesi Canbalı Mahallesi 70 pafta ada no 335 parsel 32 bahçeli iki ahşap ev ve ahır samanlık vasfındaki gayrimenkulun (bahçeli 2 ahşap ev ve ahır samanlık) 100.000 TL asgari bedelle yapılacak tüm masraflarının alıcıya ait olması suretiyle pazarlık yolu ile satılmaları için Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.
8-Yönetim Kurulu’nun 5 asil 5 yedek 4 yıl süre ile seçimi, Bölge Birliği Üst Kuruluş Temsilcileri’nin 3 asil, 3 yedek 4 yıl süre ile seçimi.
9- Dilekler, Temenniler ve Kapanış.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.