Belediye’de yeni sayfa açılacak!

Belediye’de yeni sayfa açılacak!
Karacabey Belediye Meclis Üyeleri 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde önceki akşam son kez bir araya geldi.
Orhan Sılay’ın hastalığı nedeniyle katılamadığı toplantıda Meclis üyelerinin tümü tam kadro hazır bulundu.
Belediye personeli ile siyasi parti temsilcilerinin de yoğun katılım gösterdiği meclis toplantısındaki dostane yaklaşımlar ve sıcak ortam dikkat çekti.
Duygulu anların yaşandığı toplantıda Belediye Başkanı Ergün Koç, tüm meclis üyelerini tek tek kutlayarak verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Belediye Meclis üyeleri de Başkan Koç’a teşekkür ederek, acı tatlı günleri geride bıraktıklarını belirterek, “Karacabey için en iyisini vermeye çalıştıktık. Takdir halkındır. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.
Belediye Başkanı Ergün Koç öncülüğünde gerçekleşen toplantıda 4 gündem maddesi görüşüldü. İçişleri Komisyonun hazırladığı 657 sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak görev yapan Belediye personelinin öğrenim durumları ve hizmet sürelerine ilişkin kadro derecelerinin yükseltilmesi ile Gazi Mahallesi Ortaokul Caddesi No:9’da bulunan işyerine susuz oto temizleme servisi açma talebi raporu oy birliğiyle kabul edildi.
Bütçe ve Plan Komisyonun hazırladığı otopark ücretlerinin belirlenmesi, Şehir Kulübü Derneği’nin kira borcunu taksitler halinde ödemesi meclis tarafından kabul edildi.
Bayındırlık ve İmar Komisyonun hazırladığı 3. gündem maddesinde yer alan Bayramdere Köyü, Yeniköy mevkii, 135 ada, 1 nolu parselin plan değişikliğinin yapılarak konut alanına dönüştürülmesi talebi, Saadet Mahallesi 41 pafta, 61 ada, 8 nolu parselin Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin dilekçesi üzerine plan değişikliğinin yapılarak 8 nolu parselin tahsisi oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin son maddesi olan Bayındırlık ve İmar Komisyonun hazırladığı Maliye Hazinesi ait Karacaahmet Mahallesi 8 pafta, 40 ada, 49 nolu parselin civarında bulunan parsel sahiplerinin dilekçelerine göre 49 nolu parselin bulunduğu alanın yeşil alana dönüştürülmesi için gerekli plan değişikliğinin yapılması, Sırabademler Mahallesi, Paşabayırı Mevkii, H20c-08-a pafta, 819 ada, 1 nolu parsel ve 820 ada, 1 nolu parsele Şehir Plancısı tarafından hazırlanan plan tadilatı değişikliği ile Sırabademler Mahallesi, 58 pafta, 281 ada, 162 nolu parsel sahibinin Belediye İmar planında tamamı yolda kalan 162 nolu parselin kamulaştırılarak bedelinin ödenmesi konuları da oy birliğiyle kabul edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.