Cahide Özen Anaokulu Eylül’de hizmete açılacak!

Cahide Özen Anaokulu Eylül’de hizmete açılacak!
Karacabey CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Ulvi Kırlağaç’ın Gazi Mahallesi Yeni Camii karşısında annesinin adına yaptırdığı ‘Cahide Özen Anaokulu’ inşaatındaki çalışmalar yoğunlaştı.
2008 yılı Temmuz ayında ilk kazması vurulan Anaokulunun önümüzdeki 2009-2010 yılı eğitim öğretim döneminde hizmete gireceği bildirildi.
Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı, olarak faaliyet gösterecek olan Cahide Özen Anaokulu bu özelliğiyle Bursa’da da bir ilk olacak. Anaokulu zemin + 1 katlı ve 100 öğrenci kapasiteli olarak inşa ediliyor. 3 bin 272 metre kare arazi üzerine yapılan okulun inşaatını May Mimarlık yürütüyor.
Yardımsever iş adamı ve CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Ulvi Kırlağaç, Anaokulunun 1,5 milyona mal olacağını kaydetti.
Fevzipaşalı yardımsever iş adamı Ulvi Kırlağaç, “Cahide Özen Anaokulu” için hiçbir masraftan kaçınmadığını belirterek, “Karacabey için son derece önemli olan ve uzun yıllar eksikliği hissedilen okul öncesi eğitim konusunda büyük bir boşluk doldurulmuş olacak. Okulun yapım aşamasından bu güne kadar, bize destek olan Kaymakamlığa, Belediye’ye, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve tüm ilçe halkına teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.