Belediye’de ilginç görevlendirmeler!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü uzun süredir başarıyla yürüten Pelin Hacer’in Kademe Amiri Numan Sabit Nerse ile aralarında çıkan anlaşmazlık nedeniyle görevden alındığı bildirildi. İddiaya göre Pelin Hacer’in piyasa değerinin çok üstünde alınması istenen damla sulama sistemlerine imza atmaması üzerine Kademe Amiri ile aralarında tartışma çıktığı ileri sürüldü.

Söz konusu damla sulama borularının alınması için belirlenen fiyatı çok yüksek bulan Pelin Hacer’in, “Bende araştırma yaptım. Aynı marka borular sizin söylediğinizden çok ucuz.  Buna onay veremem. İmza da atamam” dediği ve bunun üzerine de Kademe Amiri Numan Sabit Nerse’nin Belediye Başkanı Ergün Koç’a çıkarak, “Ben bu kadınla çalışamam” diyerek şikayette bulunduğu belirtildi.

İkinci imza vakası!

Karacabey Belediyesi’nde ayyuka çıkan bu olayın benzeri 2011 yılının Ağustos ayında da yaşanmıştı. O dönemde Kademe Amiri olarak çalışan Ahmet İni'nin gerekçe gösterilmeden görevinden alınarak Su İşleri Müdürlüğü'ne gönderildiği belirtilmişti.

Ancak ilk bakışta normal bir görevlendirme olarak düşünülen bu atamayla ilgili de ilginç iddialar ortaya atıldı. Ahmet İni'ye satış işlemleriyle ilgili usulsüzlüğe imza attırılmak istenmişti. Ancak Ahmet İni söz konusu isteğin karşılığı olmadığı için imza atmadığı belirtilmişti. Olmayan bir satışla ilgili mal alınmış gibi gösterilerek imza atmayı reddettiği söylenilen Ahmet İni, bu olaydan sonra görevden alınarak yerine Numan Sabit Nerse görevlendirilmişti.

İşte görev değişiklikleri!

Park Bahçeler Müdürü Pelin Hacer’in görevden alınmasıyla yerine Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören görevlendirildi.

            Yazı İşleri Müdürü Düzgören’e, Park Bahçeler Müdürlüğü’nün yanı sıra Akaryakıt ve Havuz İşletmesi Müdürlüğü vekaleti de verildi.

            Fen İşleri Müdürlüğü’nde Teknik Ressam olan Kenan Gündem, Temizlik İşleri Müdürlüğüne getirildi. Bu göreve daha önce Kademe Amiri Numan Sabit Nerse bakıyordu.      Belediye Çevre Mühendisi Beyhan Akınsal Su İşleri Müdürlüğüne getirildi. Daha önce bu göreve Ali Osman Konuk vekalet ediyordu.

            Su İşleri Müdürlüğü görevinden alınan Ali Osman Konuk’un ise Belediye Başkanı Baş Danışmanı olarak atandığı belirtildi. Başkan Danışmanlığı’nın Karacabey Belediyesi’nde ilk kez uygulandığı kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.