Belediye, vatandaşdan tam not aldı

Karacabey Belediyesi Kurban Bayramı öncesi yoğun bir uğraş vererek tamamladığı çalışmaların ardından hayata geçirdiği hizmetlerle vatandaştan tam not aldı. İlçe mahallelerinin büyük bir bölümünde yapılan asfalt çalışmaları vatandaşlarda büyük memnuniyet oluştururken, temizlik işlerinin yoğun ve organize bayram mesaisi ise kötü görüntülerden uzak bir atmosfer yaşattı. Bayram Namazı sonrası mezarlıklara akın eden vatandaşlar, burada ki çalışmalarından ötürü belediyeye tam not verdi.
Karacabey Belediyesi asfalta son 5 yılın rekorunu bu bir yıllık süre içerisinde kırarak Karacabey tarihinin en çok asfalt dökülen sezonuna imza atmıştı. Özellikle kenar mahallelerde yılların çamur ve toz sorununu ortadan kaldıran bu çalışma sayesinde huzurlu ve rahat bir bayram geçiren ilçe halkı belediyeye duyarlılığından ötürü memnuniyetini dile getirdi.
Saadet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uzer konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Mahallemizin büyük bir bölümünde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları mahalle sakinlerimizce memnuniyetle karşılanmıştır. Tozdan ve çamurdan büyük bir oranda kurtulduk diyebilirim. Belediyemiz özellikle bayrama yetişmesi için yoğun çaba sarf etmişti. Ve bu çabanın karşılığını halkımız huzurlu ve temiz bir bayram geçirerek almış oldu. Bunun yanında Mahalle Camimizin iç ve dış tadilatında ve çevre düzenlemelerinde de katkısı büyük olan yine Karacabey Belediyesi oldu. Şahsım ve mahalle sakinlerim adına Başkan Ali Özkan’a şükranlarımızı iletiyoruz” dedi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü’de bayram öncesi ve bayramda yoğun mesai harcayan birimlerin başında geldi. Bayram öncesi mezarlıklar başta olmak üzere tüm mahallelerde sıkı ve hummalı bir temizlik gerçekleştirilirken mahallelerdeki atıklar ve görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.
Bayramda özel bir ekiple sıkı bir çalışma yürüten Karacabey Belediyesi Temizlik İşleri sadece bayramın arefesi ve birinci gününde 242 ton atık toplandığını açıkladı. Başkan Ali Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada bu iki günlük süre içerisinde ayrı bir rekor olduğu dile getirirken bu atıkları sorunsuz bir şekilde çevre ve görüntü kirliliğine mahal vermeden ortadan kaldırmasının ciddi bir organizasyon gerektiğinin altını çizdi. Bayram süresi boyunca toplam 470 ton atığın belediye ekiplerince toplanıldığı açıklayan Başkan Özkan temizlik işleri personeline titiz çalışmasından dolayı da ayrıca teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.