Karacabey Sempozyumu’ başlıyor

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu tarafından birlikte düzenlenen ‘Karacabey Sempozyumu’ 1- 3 Ekim tarihleri arasında KTSO konferans salonunda gerçekleştirilecek.
Karacabey’in sorunlarının çözümüne ve Karacabey’in gelecek vizyonunun belirlenmesine katkı sağlayacak olan sempozyumun, 1 Ekim Perşembe günü olan açılışı; KTSO Başkanı ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Naci Güncü, Sempozyum Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Ak, Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tayar, Sütaş A.Ş adına Tarık Ezel, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Bursa Milletvekili Önder Matlı tarafından yapılacaktır.
Sempozyum boyunca 9 oturumun yanı sıra bir panel ve değerlendirme toplantısının gerçekleştirileceği programda, Karacabey’in, tarihi kültürel ve sanatsal değerleri, doğal kaynakları, çevre ve turizm değerleri, tarım ve hayvancılığı, eğitimi, sağlık ve sportif yönü, kentleşmesi, sosyal yapısı, sanayi ticaret ve ekonomik yapısı ele alınacak.
Açılış konuşmalarının ardından gerçekleşecek olan ‘Karacabey’in Dünü Bugünü ve Geleceği’ başlıklı panelde ise Uludağ Üniversitesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Kalıcı, BEBKA Planlama Uzmanı Serhat Karasungur, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murat Bertan, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ve Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Doç. Dr. Ertuğrul Aksoy farklı alanlardaki sorunları ve çözüm önerilerini tartışacaklar.
2 gün boyunca toplam 45 bildiri ve tebliğin sunulacağı Karacabey Sempozyumu 3 Ekim 2015 Cumartesi günü yapılacak olan teknik ve kültürel gezi ile sonlanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.