Belediye faturaları buharlaştırıyor!

Faturaları aylardır ödenmeyen şirket yetkilileri Belediye’de çalmadık kapı bırakmadıklarını ancak hangi daireye giderlerse gitsinler topu taca attıklarını ve kendilerine bilinçli olarak zorluk çıkarıldığını dile getirdi.

            Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu yapacaklarını belirten şirket yetkilileri, “09.06.2012 ve 14.06.2012 tarihli toplam 2 bin 632 TL tutarındaki faturalar aylardır ödenmiyor. Belediye’ye defalarca gittik, ancak sonuç alamadık. Kime gitsek başka bir daireye gönderiyor. Sonunda, “Faturalarınız kayıp” dediler. Fotokopilerini götürdük, yine ödeme yapmadılar. Biz de Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu yapmaya karar verdik.

            Belediye’de kimin eli kimin cebinde belli değil. Laçkalık hüküm sürüyor. Böyle keyfi uygulama görülmüş değildir. 5 yıl 10 ay hapis cezası kararı verilen bu Belediye Başkanı’nı AKP nasıl içine sindiriyor anlaşılır gibi değil. AKP görmezden geldikçe Belediye’deki yolsuzluklar artıyor” şeklinde konuştular.

Kademe Amiri böyle yaparsa!

Diğer taraftan Kademe Amiri Numan Nerse’nin, önceki gün Boğaz Yolu’nda Belediye’ye ait aracı ehliyetsiz kullanması nedeniyle Jandarma tarafından ceza yediği ortaya çıktı.

            İlginç olayın ayyuka çıkması, “Kademe Amiri böyle yaparsa, vatandaş ne yapmaz” yorumlarını da beraberinde getirdi.

            Belediye Kademe Amiri’nin ehliyetsiz araç kullanmaması gerektiğine dikkat çeken vatandaşlar, “Bu şekilde yanlış örnek oluyorlar. Hem Kademe Amirisin, hem Belediye’nin aracını kullanıyorsun, üstelik ehliyetsizsin. Gerçekten çok ilginç. Bu hatanın hiçbir mazereti olamaz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.