Belediye duyarsız kalmadı

Karacabey Belediyesi, Atatürk Kent Meydanı içinde bazı kısımlara ve özellikle de Çocuk Parkı'nın bulunduğu bölgeye  “Korkuluk” denilen demirlerden yapılmaması üzerine gelen tepkileri dikkate aldı.
01 Kasım 2012 tarihinde Meltem Gazetesi'nde yayımlanan “Tehlikeye davetiye çıkartılıyor” başlıklı haber sonrası harekete geçen Karacabey Belediyesi, Kent Meydanı'nın tümünün demir korkuluklarla çevrilmesi için çalışmanın başlatıldığını duyurdu.
Meltem Gazetesi'ne duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Gönül Avil, “Çocuklarımız her şeyimiz, geleceğimizdir. Kamu kurumları hizmet sunarken, can güvenliğini esas alır.
Meltem Gazetesi'nde çıkan haber sonrası hemen Atatürk Kent Meydanı'nda incelemelerde bulunuldu ve anne-babaların korkuluk tepkisine hak verildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören ve Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy'la görüşülerek, bölgenin tamamının korkuluk demirleriyle çevrilmesi kararı alındı ve çalışmalara başlandı.
Hiçbir annenin ağlamasını kabul edemeyiz. Kaygılar, en kısa sürede giderilecektir. Basınımız, “Halkın sesidir” Halkın sesine kulak tıkayamayız” şeklinde sözlerini noktaladı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.