Belediye aydınlatıyor

Karacabey Belediye Başkanlığına bağlı elektrik atölyesi ekipleri, şehrin dört bir yanında ışıl ışıl yapmaya devam ediyor. Belediye ile Uedaş işbirliği çerçevesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen çevre yolu aydınlatmasının ardından, Mihaliç Park da aydınlatma sistemine kavuştu.
Belediye ekipleri, stadyum arkasındaki Mihaliç Park’ın halka ücretsiz açık olan alanı ile çim futbol sahası aydınlatma sistemi tamamlandı. Daha önce Bandırma yolu ile Yeniköy çıkışını bağlayan çevre yolu aydınlatan Belediye ekipleri, geçen ay da köprülü kavşakta benzer çalışmayı gerçekleştirdi.
Canbolu Köprüsü’nün şehre yakışır bir ışıklandırma ile yeniden düzenleneceğini de belirten Belediye Başkanı Ergün Koç, “Şehrin girişinden İmaret Camisine kadar olan 2 kilometrelik ana caddenin elektrik tesisatı Belediyemizce yer altına alındı” diye konuştu.
Pazaryeri’nde kamere sayısı artıyor
Kapalı Pazar Yeri’nde, esnaf ve vatandaşların talebi üzerine güvenlik kameraları sayısı arttırılıyor. Mevcut kameralara ilaveler yapılarak, Pazaryerindeki güvenlik tedbirlerini artırdıklarının altını çizen Başkan Koç, ilçenin görünümünün yanı sıra asayişi içinde çalışmalar yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.