“Balı zehirleyene bakın!”

Karacabey Demokrat Parti İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol’un Belediye Başkanı Ergün Koç ile ilgili “zehirli bal” sözlerini sert bir dille eleştirdi.
Başkan Ergün Koç’un, Karacabey’in şehirleşmesi yolunda unutulmaz eserler kazandırdığını kaydeden Tiryakioğlu, “Sayın Ergün Koç, Karacabey’in belediyecilik tarihinde altın sayfalar ve çığır açan bir belediye başkanıdır. Sürekli bal yapar. Yatırımların biri bitmeden diğerini başlatır. Onu anlayamayanlar, kan uyuşmazlığı bahanesiyle ilçe halkının büyük takdirini kazanan Koç’u asılsız iftiralarla karalamak isteyenlerdir. Onun başarılarını çekemeyenler ve siyaset olsun diye çamur atmak isteyenleri halkımız çok iyi bilmektedir. Onun kovanına zehir koymak isteyenlerin şimdiki yeni feryadı da gündem değiştirmekten öte gitmeyecek çırpınışlardır. Onları başkanlık yarışında Sayın Koç’un adı bile korkutuyor. Yapamayacakları her şeyi vaat ediyorlar. Unutmasınlar ki Koç, bu güzel eserleri onların tüm engellemelerine karşın gerçekleştirdi. Onlar, Türkiye’nin gündemindeki yolsuzluk ve rüşvet iddialarını unutturamazlar. Kovanını gerçek bal ile dolduran Koç’un karşısında, kutulara sahte bal üretenlerin adı bile geçmez. Sayın Koç, kendi kazanmadı, Karacabey’e kazandırdı” ifadelerini kullandı.
Yeni yapılmakta olan Devlet Hastanesi’nin de Ergün Koç’un girişimleri ve yer tahsisi ile Karacabey’e kazandırıldığını hatırlatan DP İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu, Türkiye’de devlet teşvikleri alan ilk belediyenin Koç döneminde Karacabey olduğunu, devletine bir emniyet müdürlüğü binası ve eğitim camiasına da bir spor salonu kazandıran belediyecilik gösterdiğini, devletten alınan teşvikler ile Belediye’nin modern bir araç filosuna kavuştuğunu söyledi. Tiryakioğlu, eleştirisini şu sözlerle tamamladı:
“Koç’un başarısını engellemek amacıyla, Kapalı Pazaryeri’nin 3 katlı projesine ve Yeniköy’e tersane yapımına hayır diyen AK Partilileri Karacabey unutmadı. Sayın Koç’un ilçeye daha büyük projeleri kazandırmak için borçlanma yetkisi istediği dönemlerde, Türkiye’deki AK Partili belediyelerin devlete yüz trilyonlarca borcu var iken, Koç’a bu yetkiyi verdirmediler. Koç’un başarısını da Karacabey’in daha büyük eserler kazanmasını da engellediler. Bunlar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Karacabey kaybetse bile onlar için sadece kendi partileri vardır. Halkımız çok iyi biliyor ki, Sayın Koç kendi kazanmadı, Karacabey’e kazandırdı.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.