Belediye, araç filosunu güçlendiriyor

*Kentin tüm yönlerden kalkınması adına önemli projeleri tek tek hayata geçiren Karacabey Belediyesi, akılcı mali politikalarla güçlendirdiği bütçesine paralel şekilde, yeni araç alımlarında da hız kesmiyor.
*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, aralarında yol yapım makineleri, kamyon ve greyderlerinde bulunduğu toplam 13 yeni araç satın alarak araç filosunu güçlendirdiklerini söyledi.

Kentin tüm yönlerden kalkınması adına önemli projeleri tek tek hayata geçiren Karacabey Belediyesi, akılcı mali politikalarla güçlendirdiği bütçesine paralel şekilde, yeni araç alımlarında da hız kesmiyor.
Aralarında yol yapım makineleri, kamyon ve greyderlerinde bulunduğu toplam 13 yeni araç satın alarak araç filosunu güçlendirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’i örnek bir ilçe konumuna mutlaka ulaştıracaklarını kaydetti.
Gelişen ve büyüyen Karacabey’in ihtiyaçlarına paralel olarak araç filosunu güçlendirmeye devam edeceklerini dile getiren Özkan, en son satın aldıkları 13 araç için toplam 2,5 trilyon TL ödediklerini ve bu araçlar arasında 1 greyder, 1 yol süpürme aracı, 1 trex iş makinesi, 2 damperli kamyon, 1 traktör, 4 sıkıştırmalı çöp kamyonu ve 3 adet kamyonetin yer aldığını kaydetti.
Çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir
Ali Özkan, göreve geldikleri 4 yıldan bu yana giderek her anlamda güçlü hale getirdikleri ve yüksek standartlara ulaştırdıkları Karacabey Belediyesi’nin akılcı parasal yönetim ve modern belediyecilik anlayışlarının en güzel kanıtı olduğunu ifade ederek, her anlamda ilçeyi güzel günlerin beklediğine dikkat çekti.
Belediyenin tüm projelerinde ortak akıl ve istişare kültürü ile hareket ettiğini belirten ve yatırımlarda finansal sürdürülebilirliği ana ilke olarak benimsediklerini vurgulayan Başkan Özkan, “Her yönden atağa geçirdiğimiz belediyemiz tüm toplum katmanları ile birlikte kararlılıkla yürümektedir. Tüm projelerimiz ‘İş Bilenin Kılıç Kuşananın’ felsefesinin birer örneğidir. Planlamalarımız doğrultusunda halkımızın refahı için çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.