Belediye 23 Nisan coşkusuna ortak oldu

*Tüm ülke genelinde olduğu gibi Karacabey’de de büyük bir sevinç ile kutlanan ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kapsamında, çocukların coşkusuna ortak olmak için harekete geçen Karacabey Belediyesi, ücretsiz tiyatro etkinliği düzenledi.
* ‘Tabletler Havaya, Çocuklar Doğaya’ ve ‘Bir Işık Bin Umut’ isimli oyunları, Uğur Böceği-Yalçın Özden Tiyatrosu’nda minik tiyatro severlerle buluşturan Karacabey Belediyesi, bu özel günde miniklere unutamayacakları bir gün yaşattı.

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Karacabey’de de büyük bir sevinç ile kutlanan ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kapsamında, çocukların coşkusuna ortak olmak için harekete geçen Karacabey Belediyesi, ücretsiz tiyatro etkinliği düzenledi.
Uğur Böceği – Yalçın Özden Tiyatrosu’nda, ‘Tabletler Havaya, Çocuklar Doğaya’ ve ‘Bir Işık Bin Umut’ isimli oyunları minik tiyatro severlerle buluşturan Karacabey Belediyesi, ilçe halkının da takdirini kazandı.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte salonu tıklım tıklım dolduran minikler, sahnelenen oyunları büyük bir beğeni ile izleme fırsatı buldu.
Çocuklarımızı kültürel aktivitelerle buluşturmaya devam edeceğiz
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için böylesine anlamlı bir gün vesilesiyle, bu güzel etkinliği hayata geçirmekten dolayı yaşadıkları mutluluğu dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Çocuklarımıza tiyatro sevgisini aşılamak ve kültürel aktivitelerle yaşamlarına yeni bakış açıları kazandırmak için bu tür etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz. Her biri bizim geleceğimiz, onlar için ne yapsak az. Bu vesileyle bir kez daha, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.