Belediye’den Kitap ve Yöresel Ürünler Fuarı

Geçmişten bu yana güçlü tarım ve sanayisi ile bilinen ve son dönemde gösterdiği eğitim, kültür, sosyal ve sportif atılımlarla önemli bir gelişimin yaşandığı Karacabey’de, kültürel etkinlikler de hız kesmiyor.
Kent merkezindeki 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda önceki gün, Kitap ve Yöresel Ürünler Fuarı düzenlendi. Geniş bir katılımla açılışı gerçekleştirilen fuarda, en son çıkan kitapların yan ısıra yöresel ürünler de sergilendi.
Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen fuarın açılışında; İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti ilçe yöneticileri, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, protokol mensupları, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlar hazır bulundu.
Fuarın açılış konuşmasını gerçekleştiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin mevcut potansiyel kaynaklarına getirdikleri dinamizm ve akılcı projelerle, belediyeyi tüm vatandaşlar nezdinde itibarlı bir kurum haline getirdiklerine vurgu yaptı.
Zihniyet değişimi
Başkan Özkan, yarattıkları yeni gelir kalemleri ile Karacabey Belediyesi’ni ekonomik anlamda güçlü bir konuma ulaştırdıktan sonra, bu kazanımları pekiştirecek sosyal, kültürel ve sportif anlamdaki projeleri sırasıyla hayata geçirdiklerini ifade etti.
Karacabey’de bir zihniyet değişimine imza attıklarını belirten Özkan, kentin kültürel ve sosyal anlamda da geçmişle kıyaslanamayacak değişime sahne olduğuna değindi. Başkan Özkan, bu tarz kültürel etkinlikleri sürdürme konusunda da kararlı olduklarını söyledi.
İlçeyi her anlamda güzel günler beklediği mesajını da veren Ali Özkan, tüm katılımcılarla birlikte fuar stantlarına tek tek ziyarette bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.