BBP’den “Semer” tepkisi!

 

Karacabey Büyük Birlik Partisi, Belediye Başkanı Ergün Koç'un ilçe çıkışında bulunan eşek heykeline yazdığı “Bu semer Ergün Koç tarafından hediye edilmiştir” yazısına tepki gösterdi.

BBP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Turan, seçmen ve üyelerin bu semeri kabul etmediğini belirterek, “Bizim halkımızın semere değil ekmeğe ihtiyacı var. Biz BBP'li yönetici ve seçmenler olarak bu semeri kabul etmiyoruz. Bu semeri sizin seçmenleriniz de kabul etmiyordur. Acilen o semerin ve yazının kaldırılmasını istiyoruz. Karacabey'e gelen ya da buradan geçen insanlar bu yazıyı okudukça Karacabey ile dalga geçiyor. Karacabeylilere böyle bir ayıbı yapmaya hiç kimsenin hakkı yoktur” dedi.

Başkan Koç'un eşek heykeline vatandaşlardan da tepki geldi. Bir ilçe ya da şehrin girişine o yöreye ait heykellerin dikildiğini söyleyen vatandaşlar, “Belediye her yeri heykel yaptı. Karacabey ile ilgisi bulunmayan hayvanların heykelini dikiyor. En ilginci de buraya diktiği eşek heykeli. Eşeğin üstünde 'Bu semer Ergün Koç tarafından hediye edilmiştir' yazıyor. Başkan Koç, bu yazıyla ne demek istiyor?” diye sordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.