Basketbol heyecanı soğuk ortamı ısıtıyor

Okul Sporları Federasyonu İlçe Temsilciliği öncülüğünde büyük bir çekişmeye sahne olan maçlar, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda buz gibi ortamda oynanıyor. Yetkililerin duyarsız yaklaştığı ısınma sorununa bir türlü çare bulunamaması ise velileri çileden çıkarıyor.
Yıldız Erkek ve Yıldız Kız kategorilerindeki maçlar devam ederken, Genç Erkekler’de Anadolu Lisesi ile Karacabey Lisesi Bursa’daki maçlarda ilçemizi temsil etme hakkı kazandı.
Cumhuriyet ve Atatürk dolu dizgin!
Yıldızlar Erkekler kategorisinde; Şehit Bahadır Tayfur, Atatürk, 14 Eylül ve Cumhuriyet İlköğretim okulları mücadele ediyor. Oynanan ilk maçlarda; Atatürk İlköğretim, Şehit Bahadır Tayfur’u 27-21, Cumhuriyet İlköğretim de, 14 Eylül’ü: 40-16 yenerek iyi başladı.
Önceki gün gerçekleşen ikinci karşılaşmalarda ise Atatürk, 14 Eylül İlköğretim Okulu’nu 40-24 yenerek ikide iki yaptı. Grubun diğer maçında ise Cumhuriyet, Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu’nu 49-23 skorla geçerek ikinci maçını da kayıpsız atlattı.
Hacı Ahmediye ve Cumhuriyet şov!
Yıldız Kızlar’da; Taşlık, Hacı Ahmediye Onur, Atatürk ve Cumhuriyet İlköğretim okulları karşı karşıya geliyor. Gruptaki ilk maçlarda Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu, Taşlık İlköğretim’i 32-19 yenmeyi başardı. Diğer maçta ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu, üstün oynadığı maçta Atatürk İlköğretim’i 47-12 ile geçerek farklı galip geldi.
İkinci maçlarda ise Atatürk İlköğretim’i 30-3 gibi ezici bir farkla yenen Hacı Ahmediye Onur İlköğretim büyük bir başarı elde etti. Cumhuriyet de zevkli geçen maçta Taşlık İlköğretim’i 40-24 yenmeyi başardı. Bu sonuçların ardından Hacı Ahmediye Onur ile Cumhuriyet İlköğretim Okulları ikinci maçlarından da galip gelmeyi başardı.
Anadolu ve Karacabey Lisesi gruptan çıktı!
Genç Erkekler grubunda ise; Anadolu Lisesi ile Karacabey Lisesi, Bursa’da devam edecek “Basketbol İl Birinciliği” karşılaşmalarına katılma hakkı kazandı.
Bu grupta oynadığı 3 maçından da zaferle ayrılan Anadolu Lisesi, son karşılaşmada Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi’ni de 60-32 yenerek grubu lider tamamladı.
Grupta ikinciyi belirleyecek diğer maçta Karacabey Lisesi, büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada E.M.L.’yi 63-54 yenerek Bursa biletini kaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.