‘Başkanımla Okuyorum’ etkinliği tam gaz!

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından başlatılan ve ilçedeki ilkokul, orta okul ve lise öğrencileri ile gerçekleştirilen ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlik kapsamında Başkan Özkan, Uğur Lisesi’ndeki öğrencilerle bir araya geldi.
*İlçedeki ilk ve ortaokul öğrencileri ile gerçekleştirdikleri ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinliğine kısa süre önce lise öğrencilerini de dahil ettiklerini belirten Özkan, “Okuma alışkanlığının yitirilmemesi ve artması adına böyle bir etkinlikte buluşuyoruz. Etkinliğimize katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçedeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile gerçekleştirilen ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinlikleri kapsamında Uğur Lisesi’ndeki öğrencilerle bir araya gelerek kitap okudu.
Eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini belirten Başkan Özkan, bu anlamlı etkinlik için katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür etti.
İlçedeki ilk ve ortaokul öğrencileri ile gerçekleştirdikleri ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinliğine kısa süre önce lise öğrencilerini de dahil ettiklerini hatırlatan Özkan, “Bu zamana kadar Karacabey’de birçok projeyi hayata geçirdik. Bu projemizle de okullarımızdaki öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizin eğitiminde katkımız olması bizleri çok sevindiriyor “dedi.
Okumak oldukça önemli
Karacabey merkez ve tüm kırsaldaki öğrenciler ile kitap okuma etkinliğini genişleterek devam ettireceklerini ifade eden Özkan, şöyle devam etti: “Okumak oldukça önemlidir. Özellikle sanal ortamların hızla yaygınlaştığı günümüzde kitap okumak daha da değerli hale geldi. Çünkü kitap okumanın yerini sanal ortamlar almaya başladı. Okuma alışkanlığının yitirilmemesi ve artması adına böyle bir etkinlikte buluşuyoruz. Etkinliğimize katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.