Başkan’dan sevindirici haberler

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile içme suyu ve kanalizasyon konularını görüştü.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya gelen Özkan, Karacabey’in sıkıntılarını dile getirdi. Büyükşehir ile süren çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi alan Başkan Ali Özkan, daha sonra BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı ve Genel Müdür Yardımcısı Talat Özen ile görüştü. Su faturası tahsilâtı sıkıntısının masaya yatırıldığı görüşmede, bankamatik şeklinde bir su kontör cihazının, vatandaşların daha kolay ulaşım sağlayabileceği bir noktada hizmete sunulması kararlaştırıldı.
Görüşmelerin içeriği ile ilgili kısa bir açıklama yapan Özkan,” Karacabey’in kanalizasyon ve içme suyu şebekesi bakımlarının yapılmasıyla ilgili proje ihale aşamasına geldi. Yakında çalışmalar başlayacak. Karacabey’in eskiyen altyapısını geleceğe uyumlu bir hale getireceğiz. Asbestli borulardan tamamen kurtulacağız ve taşkın gibi afetlerden daha az etkileneceğiz.
Öğretmen Evi arkasından TOKİ konutlarına çıkan çevre yolunun onarımı da kısa zamanda gerçekleşecek. Çevre sakinleri yıllardır yakındıkları toz sıkıntısından kurtulacak. Yüksek tonajlı araçlar da sıkıntısız bir şekilde yoldan faydalanabilecek. Bir diğer müjdemiz ise Gölecik Barajı yapılıncaya dek ilçeye sağlamayı düşündüğümüz sağlıklı içme suyu ihtiyacını Bayramdere bölgesinden karşılamayı düşünüyoruz. Bununla ilgili çalışmalarında sona gelindiğini belirtmek istiyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.