İlçe Tarım’dan “tadilat” uyarısı

Karacabey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün hizmet binasındaki tadilat çalışmaları nedeniyle, “Ziraat, Gıda ve Su Ürünleri” birimlerinin Merkez Tarım Kredi Kooperatifi binasına taşındığı duyuruldu.
İlçe Tarım Müdürlüğü’nün 40 yılı aşkın süredir hizmet verdiği Pazaryeri karşısındaki ana hizmet binasında tadilat çalışmaları başladı. Yaklaşık 45 günde tamamlanması planlanan çalışmalar sırasında Ziraat, Gıda ve Su Ürünleri birimlerinin, Pazaryeri yanındaki Tarım Kredi Kooperatifi binasında hizmet vereceği kaydedildi.
İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Çağdaş Çeki, yaptığı açıklamada, “Gelişen teknolojiye uyum sağlamak ve çiftçilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hizmet binamızda tadilat çalışmalarına başladık. 40 yılı aşkın süredir İlçe Tarım Müdürlüğü olarak kullanılan binamızdaki çalışmalar yaklaşık 45 gün sürecek. Bu sırada mağduriyet yaşanmaması için Ziraat, Gıda ve Su Ürünleri birimlerimizi Tarım Kredi Kooperatifi’nin Pazaryeri yanındaki ek hizmet binasına taşıdık. Ziraat, Gıda ve Su Ürünleri birimlerimiz, tadilat çalışmaları bitene kadar burada hizmet verecek” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.