Başkan Özkan’ın acı kaybı!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın babası Seyit Ali Özkan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bir süredir yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı tedavi altıda olan Belediye Başkanı Ali Özkan’ın Babası Seyit Ali Özkan, 9 Aralık 2016 Cuma günü akşam saatlerinde hastanede yaşam mücadelesini kaybederek, 90 yaşında hayata veda etti.
Evli ve 4 çocuk babası olan Merhum Seyit Ali Özkan’ın cenazesi, 10 Aralık Cumartesi günü öğle namazına müteakip Ulu Cami’den kaldırılarak sevenlerinin gözyaşları arasında Karacabey Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Merhum Seyit Ali Özkan son yolculuğuna uğurlanırken, cenaze törenine; Mustafakemalpaşa Kaymakamı ve Karacabey Kaymakam Vekili Mustafa Masatlı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, çevre ilçelerin belediye başkanları, il ve ilçelerin siyasi parti başkanları, siyasiler, il ve ilçelerin sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Karacabeyli katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.