Emniyet Müdürlüğü’ne başsağlığı akını

İstanbul’da, Beşiktaş-Bursaspor maçı çıkışı güvenlik önlemi alan polislere yönelik hain terör saldırısı sonucu şehit verdiğimiz polislerimiz nedeniyle Karacabey Emniyet Müdürlüğü, başsağlığı dileğinde bulunan ziyaretçi akınına uğradı.
Karacabey Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam ve Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çalı önderliğindeki öğrenciler Emniyet Müdürü Arif Günal’ı dün ziyaret etti.
Emniyet Müdürü Günal’a üzüntü ve taziyelerini ileten yöneticiler ve öğrenciler, birlik ve beraberlik mesajı vererek, terörün bu topraklarda hiçbir zaman başarılı olamayacağını ifade etti. Taziyeleri kabul eden Emniyet Müdürü Arif Günal, ziyaretten dolayı yönetici ve öğrencilere teşekkür ederek, bu tür saldırıların polis teşkilatını yıldıramayacağına, aksine terörle mücadelenin daha kararlı ve kenetlenmiş şekilde sürdürüleceğine dikkat çekti.
Öte yandan ilçedeki sivil toplum örgütü yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar, Arif Günal’ın şahsında, Emniyet teşkilatına ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.